1 tot 16 van 45

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welkom in onze badkamer- en tegelshowroom.

Onze online badkamer- en tegelshowroom biedt u een ruim overzicht van ideeën en voorbeelden voor het inrichten van uw eigen badkamer of toilet. Door de 3D ontwerpen op deze wijze online te plaatsen ontstaat er een digitale showroom, met onbeperkte afmetingen, die een enorm aantal verschillende indelingsmogelijkheden op een zeer realistische wijze aan u kan presenteren. Ook de blijvende actualiteit van de online showroom is hierbij een belangrijk pluspunt, een nieuwe serie tegels of sanitair, wij maken direct een aantal nieuwe ontwerpen voor u.


Realistische badkamer ontwerpen

De afbeeldingen van onze ontwerpen zijn in HD kwaliteit terwijl de 3D viewer de mogelijkheid biedt om in- of uit te zoomen en zelf rond te kijken vanuit het midden van het ontwerp. Door deze realistische weergave krijgt u niet alleen een prima beeld van hoe uw badkamer of toilet er eventueel uit kan gaan zien, maar het geeft u ook een idee van de ruimtelijkheid van het ontwerp. De verschillende tussen de ontwerpen kunnen nu beter worden ‘ervaren’ en dat vereenvoudigt uiteindelijke de te maken keuzes.


Een ruim assortiment van tegels

Het tekenprogramma bevat bijna alle tegelmerken uit Europa zodat ook hiermee een realistisch en betrouwbaar beeld gegeven wordt van het daadwerkelijke eindresultaat. Zelfs de bijbehorende decortegels en tegelstrips, inclusief de detailafwerking, ontbreken hierbij niet. Door het snel kunnen wisselen tussen de verschillende tegelseries en kleurcombinaties wordt ook hier het vergelijken tussen uitstraling, sfeer en beleving maximaal ondersteund wat het kiezen van de mooiste variant gemakkelijker maakt.


Offerte en installatie

Na het selecteren van het voor u juiste ontwerp adviseren wij u graag over de verschillende materialen zoals bijvoorbeeld het sanitair. Door onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat om u zowel op basis van het juiste product alsook op basis van de juiste prijs te adviseren. Een mogelijke volgende stap is het aanvragen van een installatie offerte. Sani-bouw beschikt over bijna 100 vestigingen, verspreid over geheel Nederland, die in staat zijn om voor u de daadwerkelijke renovatie uit te voeren. Een oplevering met een volledig klanttevredenheid is hierbij uiteraard de doelstelling.
Gratis 3D badkamerontwerp

Vraag vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvend 3D ontwerp aan voor uw badkamer of toilet en ervaar onze creativiteit. Wij zien dit als de start van het gezamenlijk inrichten van uw nieuwe badkamer of toilet en adviseren u graag. In ruil voor het ontwerp, ontvangen we graag een waardering in de vorm van een: like, tweet of G+1.