Keuco

1 tot 16 van 647

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 647

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keuco accessoires

Met een visuele lichtheid en zachte schoonheid ontwerpt Keuco accessoires voor badkamers of het toilet die niet alleen tijdloos zijn maar ook de finishing touch aan de ruimte toevoegen. De slanke en ingetogen designtaal geeft de alledaagse dingen in de badkamer een uitstekende esthetiek. De badkameraccessoires uit de verschillende series van Keuco zorgen voor een innovatief inrichtingsconcept dat zich overal thuis voelt. Van een luxe interieur in creatief verfijnde badkamers tot een tijdloze inrichting van het toilet.

 

Badkameraccessoires

De onberispelijke kwaliteit van de badkameraccessoires met oppervlaktes van chroom vestigen de aandacht op zichzelf: slank en opvallend design, buitengewone en verrassende eigenschapen met uitstekende glansoppervlakken. De perfect gevormde handdoekring van Keuco is bijvoorbeeld uit één stuk gesneden wat de hoge kwaliteit van het oppervlak ten goede komt, dit uit zich in een extreem lange levensduur. Harmonieus in het ontwerp zijn de lotiondispenser en bekerhouder, zij hangen vaak naast elkaar en vullen elkaar aan als de perfect passende tegenhanger. Al het glaswerk zoals de drink- of tandenpoetsbekers zijn van zeer hoge kwaliteit en onder andere uitgevoerd in mondgeblazen transparant glas of antraciet rookglas.

 

Toiletaccessoires

De toiletrolhouder en de reserverolhouder bieden sensuele accenten, ook bij een rechtlijnig ontwerp dat moderniteit uitstraalt. Elke collectie van Keuco bevat een bijpassend toiletborstel garnituur wat samen met het handdoekhaakje en een zeepdispencer voldoende is voor een complete set van toiletaccessoires. Perfecte functionaliteit tot in het kleinste detail laat ook de sponsmand zien, een badkameraccessoire dat haar plaats weer helemaal terug heeft verovert en naast opbergruimte vooral gemak biedt in de douche, alles blijft daarmee onder handbereik.

 

De badkamer- en toiletaccessoires van Keuco harmoniseren perfect met de andere producten waaronder de kranen, het sanitair en de diverse verlichte spiegels en spiegelkasten.