Wisa baden en douchebakken

1 tot 16 van 47

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 47

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Baden en Douchebakken

Sinds 1865 houdt Wisa zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatieve sanitaire voorzieningen. Zo richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van spoelsystemen en bijbehorende producten, zoals Wisa baden en Wisa douchebakken. Daarbij baseren zij zich zowel op de consument als op het milieu. De producten moeten namelijk makkelijk te installeren zijn en worden voorzien van een aantrekkelijk design. Maar ook het besparen van water is een belangrijk thema binnen de productlijnen van Wisa. Hun werk wordt dan ook door meerdere keurmerken, zoals van KIWA, onderstreept.

 

Wisa baden

De baden van Wisa komen in verschillende vormen en maten voor. Zo biedt het bedrijf in de eerste plaats klassieke modellen aan, die zich kenmerken met rondere vormen. Maar zij leveren ook moderne stijlen, die strak en recht zijn afgewerkt. Daarnaast heeft Wisa een uitgebreid assortiment vrijstaande baden met mooie strakke vormen en een vriendelijke prijsstelling.

De baden zijn te koop in twee verschillende prijsklassen. De basic-modellen zijn ontwikkeld voor mensen die een budgetaankoop willen doen. Deze prijsklasse bestaat uit drie productlijnen, die in verschillende uitvoeringen geleverd kunnen worden. De mainstream-modellen zijn iets duurder. Er zijn binnen deze prijsklasse meer producten te vinden, waardoor er voor elke badkamer wel iets tussen zit.

De Wisa baden zijn gemaakt van Europees sanitairacryl met een dikte tussen de vier en vijf millimeter. Het materiaal is versterkt door de toevoeging van glasvezel, en is daarbij glans- en slijtvast. Het gladde oppervlakte van het acryl zorgt ervoor dat de baden makkelijk schoon zijn te maken. Ook neemt het materiaal de temperatuur van het water snel aan. Omgekeerd zorgt het materiaal er ook voor dat het water langer warm blijft door de isolerende eigenschappen.

 

Wisa douchebakken

Net als de baden, zijn ook de douchebakken van Wisa in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Zo worden ze in een vierkante, kwartronde of zelfs rechthoekige vorm geleverd. Voor deze producten zijn er ook twee verschillende prijsklassen opgezet. De basic-modellen worden onderverdeeld in twee productlijnen en zijn er voor de budgetgerichte klant, terwijl de mainstream-modellen met zes productlijnen voor iets meer geld meer variatie laat zien.

De Wisa douchebakken worden, net als de baden, gemaakt van Europees sanitairacryl, dat wordt verstevigd met glasvezel. Het materiaal is glans- en slijtvast en door het gladde oppervlakte makkelijk schoon te maken. Tot slot neemt het materiaal de temperatuur van het water snel aan.