WC bril

1 tot 16 van 172

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 172

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wc bril als de 'finishing touch' in de badkamer


Eén van de meest onderschatte acessoires in de badkamer is de toiletzitting oftewel de wc bril. Vaak komt de wc bril in één koop met de pot, maar vergis u niet: het kan een groot verschil maken in uw badkamer. Wat op het eerste gezicht misschien een simpel detail lijkt, kan een mooie badkamer omtoveren tot de perfecte badkamer! Of het nu voor een wandcloset is of voor een duoblok, een stijlvolle toiletzitting als badkameraccessoire blijft van belang.


De mogelijkheden zijn eindeloos


De mogelijkheden om uw badkamer die perfecte 'finishing touch' te geven zijn nagenoeg eindeloos. Bij aanschaf van een toiletzitting heeft u een ruime keuze in vorm, kleur en materiaal. Gaat u voor een standaard witte wc bril, heeft u altijd nog een ruime keuze uit materialen en vorm (die op haar beurt natuurlijk soms ook afhankelijk is van de keuze van de pot). U kunt natuurlijk kiezen voor een wc bril in één van de andere verkrijgbare kleuren, of bijvoorbeeld voor een speelsere wc bril voor uw kinderen. Met ons ruime aanbod, kunt u er zeker van zijn dat u slaagt in uw zoektocht naar de perfecte toiletzitting.


Online op zoek naar de perfecte toiletzitting


Bovenstaand kunt een kijkje nemen in onze catalogus. U kunt rustig door het aanbod bladeren, of gebruik maken van onze zoekfunctie om meteen de wc bril te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent! In de zoekfunctie kunt u uw zoekopdracht specificeren op softclose, kleur, verschillende merken zoals PressalitDuravit, Ideal Standard, Venlo of een serie met of zonder deksel. U kunt ook aangeven of u wilt zoeken in onze actuele voorraad, of niet. Het kan zijn dat wij de desbetreffende wc bril niet op voorraad hebben, maar dan kun wij deze natuurlijk voor u bestellen en doen wij onze uiterste best om deze zo snel mogelijk in huis te hebben. Uw huis om precies te zijn. Wij nodigen u van harte uit om u te laten verassen door ons ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen.