Hoekbad

1 tot 16 van 37

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 37

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een hoekbad is niet alleen een ideale oplossing wanneer u over een ruime badkamer beschikt maar ook voor een kleine badkamer zijn er passende hoekbaden beschikbaar. Wat ook de stijl is van uw badkamer, bij ons vindt u hoekbaden in allerlei vormen en materialen waaronder Acryl, Quaryl, Solid Surface en emaille. Door de enorme diversiteit aan merken en de ruime keuze in materialen en vormgeving is er voor elk budget een geschikt hoekbad te vinden. Daardoor is heerlijk genieten van een welverdiend en ontspannend bad in uw eigen badkamer voor iedereen mogelijk. Naar wens door het al of niet toevoegen van een whirlpool met lucht- en/of waterjets die relaxend uw huid masseren.


Selecteer gemakkelijk uw ideale bad

 

Hoe wenst u dat uw hoekbad eruit ziet? Uit de enorme voorraad van baden in onze webshop kunt u, m.b.v. het keuzemenu, gemakkelijk een selectie maken zodat enkel de voor u geschikte maten, vormen of merken overblijft. U kunt kiezen uit een bad/douche combinatie, met of zonder zitgedeelte, of een hoekbad met een asymmetrische, ronde, ovale of hoekige vorm. De hoekopstelling kan naar links of rechts gericht zijn. Er is ook een ruime keuze wat de breedte, diepte en lengte betreft. We bieden een waaier aan verschillende merken aan zoals Bette, Duravit, Novellini en Wisa. Met de selectie van een geschikte kleur en materiaal weerspiegelt uw hoekbad uw persoonlijke smaak.


Bijpassend sanitair

 

Het is belangrijk dat u rekening houdt met de ruimte en stijl van uw badkamer. Een badkamer is een oase van rust en ontspanning. Hier maakt u tijd voor uzelf na een drukke werkdag. Het kiezen van het juiste badkamerontwerp, het bijbehorende sanitair en de selectie van het voor u juiste ligbad moet hiermee in lijn zijn en daarom met de nodige aandacht en zorg gebeuren. Het is een investering waarbij het enorm belangrijk is dat de badkamer met uw wensen, stijl en beleving overeenkomt om zeker te stellen dat u na de verbouwing ook daadwerkelijk in de badkamer kunt ontspannen. Op deze wijze kunt u dan uitkijken naar de ontspanning die het bad u gedurende uw bezoek aan de badkamer zal bieden.