Panaria

1 tot 16 van 84

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 84

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Panaria Ceramics

Als verhalen hebben een begin, dat van de tegels van Panaria Ceramics begint met het idee dat uw huis een hart en een ziel heeft. En dat harmonie tussen al de aanwezige elementen van belang is bij het bouwen aan uw droomhuis. Panaria Ceramics en haar tegelcollecties zoeken, door onderzoek naar trends en innovatie, naar de perfecte keramische tegels voor uw leefruimte, die geschikt zijn om deze harmonie te creëren. Wand- en vloertegels in hoge kwaliteit keramiek, die als wandbekleding of als toepassing op de vloer, het interieur perfectioneren en het hart van het huis sneller kunnen laten kloppen. Vanuit deze overtuiging, creëert Panaria tegelproducten die zich onderscheiden door hun kwaliteit, verfijning en originaliteit. In perfecte harmonie tussen de esthetische waarden in de mode, stijl, design en functionaliteit. De tegels van Panaria combineren de oude keramische kunst met de nieuwste trends en bieden een specifieke oplossing voor elke gevraagde toepassing, van tegelvloeren als grote commerciële oppervlakken of met een wandbekleding in uw woning die opvallende accenten aanbrengt.


Panaria tegels

Het licht doorklieft de ruimte, het heft de sluier van gedimd licht op en laat de sfeer ontwaken. Het interieur wordt aan het licht gebracht, opnieuw gedefinieerd en van zijn functie voorzien. Dat is de betovering die de ontwerpers, aan de hand van Panaria’s tegels en hun bijzondere mogelijkheden, laten ontstaan: de overtuiging dat dromen beginnen wanneer men de ogen opent. Het is een ander uiterlijk, een verandering van tempo, die de afstand tussen de keramische producten van Panaria en andere wand- en vloertegels markeert en rechtvaardigt. De filosofie van dit bedrijf is dan ook gebaseerd op de beginselen en waarden die bijdragen aan het maken van unieke tegelseries:

 • Het huis van uw dromen bestaat en het is wat dit bedrijf wil creëren voor haar klanten. Dit is de reden waarom keramische tegels niet alleen een materiaal is maar een concept van wonen dat streeft naar welzijn.
 • We moeten in staat zijn om onszelf als een geïntegreerd onderdeel te voelen van de omgeving waar we dagelijks in verblijven. Je goed voelen in je woonomgeving verbetert de kwaliteit van het leven.
 • Een woning inrichten betekent ook de verborgen lijnen begrijpen. De keramische vloer- en wandtegels van Panaria zijn niet alleen decoratief maar zijn altijd passend te ontwerpen om de ruimte en zijn inrichting volledig tot zijn recht te laten komen.
 • Dit resultaat keer op keer verkrijgen is een eigenschap die voortdurend beweging gegenereerd. De technologische innovaties vertegenwoordigen voor Panaria de sleutel tot het bereiken van nieuwe doelen in haar keramische productie van tegels voor wand en vloer met respect voor het milieu.