Badkamer Rotterdam een tijdloze badkamer in wit en grijs

(Pin: 3226 0690)

Een tijdloos badkamer ontwerp dat afrekent met de traditionele afmetingen van de douchebak en laat zien dat een Wisa douchebak van 180x90cm (of is eigenlijk “doucheplaat” niet een betere benaming) over de volle breedte van de badkamer een echte eyecatcher is. Een zee van een doucheruimte met een uitgesproken design die door het plaatsen van een glazen Riho Fjord douchewand transparant aanwezig blijft en hiermee zelfs optische ruimte in de badkamer Rotterdam creëert. Doucheplezier wordt toegevoegd door de Hansgrohe Croma doucheset die voor een verkwikkende ochtenddouche of een ontspannende douche na een vermoeiende dag kan zorgen.


Inloopdouche


Wat verder erg in het oog springt is de achterwand van de inloopdouche die betegeld is met ruwe grijze tegelstrips uit de Sphinx Quartier serie en gevoegd is op kleur. Door de twee aanliggende wanden te betegelen met mat witte wandtegel van Stiles en de brede witte doucheplaat lijkt de achterwand enigszins los te staan van het geheel. Ook het Geberit inbouwreservoir, met Sphinx 345 wandcloset, is voorzien van dezelfde tegelstrips maar door de lichte voeg ontstaat er net iets minder contrast met de mat witte Stiles wandtegel. Een derde contrastpunt in dit badkamerontwerp is de designradiator van Jaga. De Sani-panel radiator in een grijze uitvoering zorgt met zijn plaatsing op de tegenoverliggende wand voor de perfecte kleurbalans in het interieur van badkamer Rotterdam.


Badkamer accessoires


In de douche zijn een tweetal sponshouders uit de accessoiresserie Elegance New opgehangen die plaats bieden aan de douchebenodigdheden. Ook rondom het Riho Altara badkamermeubel zijn diverse accessoires terug te vinden zoals een zeepdispencer, glas- en handdoekhouders en een cosmeticaspiegel. De beide wastafelkranen stammen van Hansgrohe uit de serie Metris S. Deze tijdloze badkamer Rotterdam is een uiterst complete badkamer in een betaalbare prijsklasse.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .