Sanitair

wastafels wandcloset duobloc opzetwastafel

Wastafels

Wandcloset

duoblok / toilet

Opzetwastafels

       
urinoir fontein closetpot bidet

Urinoir

Fontein

Toilet

Bidet

Sanitair als basis in uw badkamer

Sanitair voor de badkamer en het toilet is in vele verschillende soorten en stijlen te verkrijgen. Een tijdloze badkamerinrichting vraagt uiteraard veelal om andere vormen en stijlen dan een minimalistisch of klassiek ontwerp. Ook de beschikbare ruimte is bepalend in de keuze omdat daarbij de maatvoering een significante rol speelt. Het grote aanbod en de vele mogelijkheden in maten en vormen zorgt ervoor dat u uw sanitaire voorzieningen zoals de wastafel of het wandcloset geheel kunt aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Tevens van belang daarbij is het budget, een aantal sanitair series zijn min of meer als ‘standaard’ model te beschrijven, zijn afkomstig van de ontwerpafdeling van het bedrijf zelf of worden vormgegeven door internationaal bekende ontwerpers. Het zal duidelijk zijn dat er tussen deze varianten niet alleen een verschil in vormgeving en design zal bestaan maar ook in prijs, daarmee is ook een keuze ontstaan ten aanzien van het budget.


Honderd en één mogelijkheden qua closetpotten, duoblokken en het wandcloset

Iedereen verwacht van het sanitair weer wat anders. De één is tevreden met een 'normale' staande closetpot, waar de ander meer luxe ervaart met een wandcloset. Deze laatste uitvoering is wel enigszins afhankelijk van de installatiemogelijkheden in uw toilet of badkamer Een aanwezig duoblok (op de begane grond) is vaak voorzien van een onder afvoer die voor het plaatsen van een inbouwreservoir met wandcloset naar achteren verlegd dient te worden. Indien dit uitvoerbaar is dan behoort ook hier een wandcloset tot de mogelijkheden wanneer u de vloer graag vrij wilt houden, maar in het andere geval zijn er ook duoblokpotten in allerlei varianten verkrijgbaar. Geheel daarbij passend kunt u een wastafel en/of bidet uitzoeken. Per categorie kunt u bekijken wat u aanspreekt, zodat u straks geheel tevreden van de door u gekozen sanitaire voorzieningen gebruik kunt maken. Overigens ziet men ook steeds vaker de toepassing van een urinoir in de particuliere woning in plaats van enkel maar in bedrijfspanden of openbare gelegenheden. Er zijn modellen die minder diep zijn en zich daardoor prima laten plaatsen als toevoeging in het gewone toilet. Makkelijk voor de heren en vaak aangenaam voor de dames.


Wastafels, opzetwastafels en fonteintjes ter afsluiting van uw toiletbezoek

Om het sanitair in uw huis dan wel bedrijfspand compleet te maken, heeft u vanzelfsprekend iets nodig om uw handen te wassen. Ook hierbij heeft u alle keuze. Zo behoren onder andere tot de mogelijkheden:
•Enkele of dubbele wastafels;
Hoekwastafels;
Inbouwwastafels, ook als half verzonken model;
Opzetwastafels in allerlei vormen en maten;
Fonteintjes.

Deze zijn geheel naar eigen smaak en wens uit te zoeken. Pas de wastafel of het fonteintje in de maatvoering aan passend aan de ruimte die u beschikbaar hebt, om daar zo optimaal mogelijk van te kunnen profiteren. De mogelijkheden zijn oneindig, niet alleen op het gebied van het gewone keramiek maar ook door de introductie van Sapphire Ceramic van Laufen of het TitanCeram van Villeroy & Boch dat dunne wanden en een meer strakke vormgeving van het keramiek in de productie toestaat. Bekijk zelf maar eens welke soorten sanitair wij u allemaal bieden en laat u verrassen. U kunt bij Sani-bouw uw sanitair online kopen, zodat u dit gemakkelijk, voordelig en snel in huis kunt hebben.