Zitbad

4 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Efficiënt ingerichte badkamers


Vroeger was het hebben van een badkamer niet vanzelfsprekend. Men waste zich in een teil en later was er vaak enkel een douche waar men onder kon staan. Tegenwoordig is dit ondenkbaar en is de badkamer een ruimte in huis die gezien mag worden en waar veel in te vinden is. Ondanks dat de badkamers gezien mogen worden, zijn natuurlijk niet alle badkamers even groot. Ruimtegebrek kan een oorzaak zijn om bepaalde sanitaire mogelijkheden weg te laten. Echter, wanneer er efficiënt met de ruimte omgesprongen wordt is er heel erg veel mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zitbad?


Zitbad biedt ontspanning


Het hebben van een zitbad biedt veel voordelen. In een betrekkelijk kleine ruimte van uw badkamer is een zitbad vaak heel goed te plaatsen. Het neemt lang niet zoveel ruimte in als een ligbad, maar u heeft toch de voordelen die een bad biedt. Zittend in lekker warm water kunt u genieten en ontspannen. Omdat u zit is bijvoorbeeld het lezen van een boek heel goed mogelijk. Ook kinderen zullen zich in een zitbad uitstekend vermaken.


Soorten baden


Afhankelijk van uw badkamer en de ruimte die u tot uw beschikking heeft kan er naar mogelijkheden gezocht worden. U zult verstelt staan van de vele mogelijkheden, ook qua ligbaden of merken zoals Bette plaatstalen baden. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua stijl en kleur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vrijstaand bad of een hoekbad. Feitelijk kunt u de badkamer exact zo indelen als u zelfs wilt en uiteraard volgens de nieuwste trends. U badkamer zal een pareltje worden, waar u met recht trots op mag zijn en waar u natuurlijk met uw gezin heerlijk van kunt genieten.