Vasco

4 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vasco designradiatoren

Vasco is een Belgisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het ontwerpen en fabriceren van radiatoren voor de gehele woning en specifiek ook de designradiatoren voor in de badkamers. Het bedrijf is gevestigd in Dilsen waar men hoogwaardige radiatoren produceert die bekend staan om hun technische vernuft en hun decoratieve uitstraling. De oprichter Jos Vaessen richtte het bedrijf in 1975 op. De Amerikaanse multinational Masco nam het bedrijf over in 1998 maar sinds 2008 is het bedrijf onder de bedrijven verzamelgroep ‘’The Heating Company’’ weer eigendom en terug onder de hoede van Jos Vaessen. Inmiddels telt de onderneming acht productie-units en is actief in vier landen: Nederland, België, Polen en Turkije. Via de dochterondernemingen wordt er zelfs gehandeld in veertien landen. Naast Vasco maken ook de wellicht voor u bekende merken Brugman en Superia onderdeel uit van de Vasco group, welke een ISO gecertificeerd bedrijf is.


Verwarming- en ventilatieproducten

Vasco is actief in radiatoren, inclusief (elektrische) designradiatoren voor in de badkamer, vloerverwarming en ventilatie systemen en biedt hierin een ruime keuze uit veel verschillende producten met de gemeenschappelijke noemer van onderscheidend vermogen door de gebruikte materialen en kwaliteit. Er wordt zeer streng gelet op milieu-aspecten en op het introduceren van comfort onder andere door het produceren van stille apparaten en moderne radiatoren die ook geschikt zijn voor de nieuwe generatie van CV-toestellen en warmtepompen. Zodoende is voor het behalen van een optimaal wooncomfort Vasco niet alleen een goede keuze maar eigenlijk ook de juiste keuze.


Design radiatoren

In het produceren van designradiatoren met een bijzondere vormgeving en materialen die, bijvoorbeeld dop het gebeid van warmtegeleiding, optimaal comfort garanderen is Vasco een ware meester. Deze designradiatoren zijn dan ook in vele opzichten een aanwinst voor uw badkamer, een eyecatcher die warmte genereert maar tegelijkertijd ook een indrukwekkend onderdeel van het badkamer interieur uit maakt. In een aantal gevallen zelfs een warm kunstwerk dat in staat is om de aandacht te verkrijgen en de naamgeving van designradiator meer dan verdient. Door innovatieve toepassingen bent u verzekerd van een radiator die duurzaam is, mooi geïntegreerd wordt in uw interieur en decoratief is. De onderneming heeft al meerdere internationale designprijzen op hun naam staan. Een zeer ruim aanbod aan radiatoren zorgen ervoor dat er voor iedere smaak wel een passende te vinden is. De radiatoren zijn verkrijgbaar in zeer veel kleuren en ook is er een brede keuze aan warmteafgiften.


Ventilatie voor in de woning

Ook op ventilatiegebied is het bedrijf actief. Een gezond leefklimaat is waar Vasco naar streeft. Er wordt gezorgd voor een stille werking zodat er geen geluidshinder ontstaat door de ventilator of de lagers uit de ventilatiesystemen. Uiteraard wordt er ook gelet op een laag energieverbruik. De producten worden ook toegepast in nieuwbouwprojecten of bij renovatie. Ook bij een passiefwoning zijn de ventilatie of verwarmingsartikelen van deze onderneming een goede keuze. Niet in de laatste plaats vanwege de vele kwaliteiten van de Vasco designradiator.