Vestigingen

klusbedrijven en installateurs

U zoekt een aannemer, installateur of klusbedrijf? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sani-bouw.nl beschikt, met bijna 100 vestigingen, over een landelijke dekking en kan dan ook in heel Nederland montage- of installatiewerkzaamheden uitvoeren. Deze klusbedrijven en installateurs zijn vaklieden die allerlei verschillende soorten van verbouwingen, installatie, bouw en renovatiewerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren maar ook klaar staan voor de kleine klusjes. Een lamp ophangen, behangen, de dakgoot reinigen of het oplossen van (kleine) storingen zijn daar slechts enkele voorbeelden van.


Montage van iedere losse aankoop of complete renovatie

Natuurlijk zijn zij ook als geen ander in staat om uw badkamer of toilet naar volledige tevredenheid te renoveren of om uw losse aankoop uit onze webshop voor u te monteren. Dat kan een badkamermeubel zijn, een losse kraan of accessoire maar ook een toiletzitting behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Een offerte van een Sani-bouw klusbedrijf of installateur aanvragen kan heel eenvoudig middels het online offerte formulier wat u op de bedrijfspagina van het betreffende bedrijf vindt. Indien noodzakelijk of gewenst komen zij zich graag bij u voorstellen om de uit te voeren werkzaamheden te bespreken en een passende offerte af te geven.


De verbouwing

Het verbouwen van een badkamer en toiletruimte is een grote en ingrijpende klus waar behoorlijk veel bij komt kijken. Van te voren één en ander te plannen is dan ook verstandig, weet u bijvoorbeeld al waar u gaat douchen tijdens de verbouwing?. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden die de installateur moet uitvoeren is het in een klein aantal gevallen mogelijk om de nieuwe douchecabine eerst op te bouwen, te betegelen en te kitten voordat de oude douchebak wordt afgebroken. Of indien er ruimte met een water aan- en afvoer beschikbaar is kan er soms ook separaat een tijdelijke douchecabine worden geplaatst. Zo zijn er allerlei zaken die aandacht verdienen, hierbij kunnen de Sani-bouw klusbedrijven u met tips en adviezen kan helpen en ondersteunen.


Verbouwingskosten

Het is ook mogelijk om gedeeltes van de verbouwing zelf uit te voeren om zodoende op de verbouwingskosten te besparen. Het beste voorbeeld hiervan is het zelf uitvoeren van de sloop van de oude badkamer of toilet. Hier valt ook het opruimen en afvoeren van de oude bouwmaterialen onder, maar in zijn totaliteit zijn dit klussen die men veelal ook prima zelf kan uitvoeren. Hierdoor valt er namelijk te besparen op het uurloon van het klusbedrijf omdat sloopwerkzaamheden, het opruimen en het afvoeren van al het puin vaak ook veel uren kosten. Daarnaast worden er aan bedrijven bij het storten van afval, waaronder ook bouwmaterialen valt, hoge kosten in rekening gebracht. Deze worden natuurlijk doorgerekend zodat het zelf slopen en afvoeren een behoorlijke besparing op de bouwkosten kan opleveren.

 

De vakman bij u om de hoek

Mocht u op zoek zijn naar betrouwbare en vakkundige vaklieden kijk dan in het provincie of regio overzicht voor de vakman bij u om de hoek. Hij is u graag van dienst.