Emco accessoires

1 tot 16 van 391

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 391

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Emco maakt uw badkamer compleet

Het Duitse Emco is al jaren actief in de badkamerbranche en staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid. Emco biedt met haar collecties niet alleen design en stijlvolle oplossingen maar vooral mogelijkheden tot het individueel samenstellen van hetgeen u nodig heeft in uw badkamer. Kortom, ze hebben alles in huis om het interieur van uw badkamer compleet te maken en de finishing touch in aan te brengen. Het aanbod aan badkameraccessoires is stijlvol en enorm uitgebreid, iedereen kan er zijn ding in vinden. De badkameraccessoires van Emco zijn perfect in vormgeving, praktisch en bovenal van zeer goede kwaliteit. Ze bieden comfort doordat ze, indien op de juiste plek aangebracht, u ondersteunen door het bieden van een ophangplaats daar waar u deze nodig heeft. Of het aanreiken van zeep of het drinkglas op de voor de hand liggende plek. In de douche houden ze de zeepproducten en de spons of washand onder handbereik zodat u deze gemakkelijk kunt pakken maar ook gemakkelijk weer kunt wegzetten en zodoende de handen vrij houden voor het inzepen of afspoelen. Kortom Emco biedt met de badkameraccessoires niet alleen design en een mooie look maar ondersteunen de badkamer in zijn belangrijkste functie, de ontspanplek voor de hele familie.


Badkameraccessoires van Emco

De badkameraccessoires van Emco zijn mooi, praktisch en bovenal van zeer goede kwaliteit. Ze bieden comfort, design en ze maken uw badkamer compleet. De badkameraccessoires zijn vervaardigd uit duurzame en kwalitatieve materialen zoals glas, chroom en kunststoffen. De serie Vision, Asio of Rondo zijn hier goede voorbeelden van. Zo heeft het merk ook stevige handgrepen of badgrepen, o.a. in de moderne Loft of de Logo serie, die u helpen om veilig uit het bad recht te komen. Ook aan de douche is gedacht met o.a. een mooie glijstang en handgrepen voor extra veiligheid maar ook een hoekkorf of een planchet en raamtrekkers. Wanneer u uw handdoeken mooi wilt ophangen kan u gebruik maken van de badlakenrekken, handdoekenhouders, haken en ringen voor handdoeken. Er is ook gedacht aan haken om uw kamerjas aan te bevestigen. De badkameraccessoires die vaak terug te vinden zijn op het badkamermeubel mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het gamma. U kunt er zowel zeepdispensers als glazenhouders vinden of gewoon een combinatie van deze twee artikelen. Ook maken stijlvolle (kristal) glazen drinkbekers onderdeel uit van de collectie badkameraccessoires van Emco.


Badkamerverlichting

Tevens kunt u ook houders en korven voor tandenborstels, tissues, watten, zeep en/of sponzen terug vinden in het zeer ruime aanbod. Daarnaast zijn er ook nog prullenmanden verkrijgbaar. Bovendien zijn er ook glazen spiegels, scheer- en cosmeticaspiegels en glazen planchetten verkrijgbaar waar u dan van alles op kunt plaatsen. Deze accessoires kunnen al dan niet voorzien zijn van LED-verlichting. Naast de specifieke badkameraccessoires biedt Emco ook accessoires voor het toilet zoals closetrolhouders (ook reserverolhouders), closetborstels en closetborstelhouders. Deze accessoires zijn ook als set te verkrijgen. Omdat veiligheid belangrijk is, zijn er ook toiletsteunen in het gamma opgenomen. Het aanbod van Emco aan badkameraccessoires gaat veel verder dan enkel en alleen verschillende soorten houders. Het gamma bevat ook badkamerverlichting waaronder wandlampen, klemlampen en wandspots. Deze lampen kunnen zowel LED- als halogeen- of TL- lampen zijn.