Toiletrolhouder

1 tot 16 van 115

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 115

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De meeste mensen zullen bij het uitzoeken van een nieuw toilet of badkamers waarschijnlijk niet al te lang nadenken over een toiletrolhouder of andere badkameraccessoires. Op zich is dat begrijpelijk, want er zijn dingen zoals het soort tegels of de kleur en uitvoering van het badkamermeubel , die veel meer hun stempel drukken op badkamers in het algemeen. Toch is het niet onbelangrijk wat voor soort accessoires inclusief toiletrolhouder u kiest. Omdat, wellicht niet voor de hand liggend en wat onopgemerkt, ook de WC rolhouder en de andere badkameraccessoires een behoorlijke rol spelen in de beleving van de ruimte en hoe badkamers of de WC worden ervaren. Daarnaast is het ook gewoon mooi als de toiletrolhouder goed past bij de andere gebruikte materialen en de sfeer in het interieur verder onderstrepen.

 

WC rolhouders voor het toilet

 

Het is dus niet om het even wat voor soort u aanschaft, er zijn veel verschillen in modellen van toiletrolhouders. Verschillende stijlen zoals modern, klassiek maar ook producten van bijvoorbeeld Keuco, Sam of Geesa die het design van de badkamers of WC kan versterken door de perfect bijpassende serie van accessoires te kunnen leveren. Ook de materialen van afwerking vervullen hierbij een belangrijke functie, toiletrolhouders als onderdeel van een complete serie van badkameraccessoires die met hout zijn ingelegd of afgewerkt, of spreekt een uitvoering in chroom voor de WC u meer aan? Een toiletrolhouder voor één of meerdere rollen, een rol die echt in het zicht hangt of toch liever met een klepje, u merkt dat er echt voldoende vrijheid in de selectie van uitvoeringen is.

 

Online zoeken bij Sani-bouw

 

Rond als vorm maar met een klassiek design dat zie je terug in de Emco Eposa serie terwijl de Asio collectie samen met de Emco Liaison juist weer voor minimalistisch strak lijken te gaan. Ook Ideal Standard en Damixa bieden verschillende modellen aan met een mix tussen tijdloos en de klassiekere variant. Linido daarentegen biedt juist closetrolhouders en accessoires voor badkamers en de WC die bevestigd kunnen worden aan handgrepen die zijn aangebracht om een persoon die slecht ter been is te ondersteunen. Ook perfect voor levensloopbestendige badkamers. Verkrijg een indruk van hoe de toiletrolhouders en badkameraccessoires er uit zien in een 3D badkamer in onze online badkamershowroom. Selecteren op merk, kleur, enz. kunt u met de webshop zodat u vast en zeker de toiletrolhouder vindt die bij u en uw badkamer of WC past.