Toilet accessoires

13 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een toilet is niet meer alleen maar dat kale, kille hokje in je huis. Nee, tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten toilet accessoires waarmee je ook het kleinste kamertje de uitstraling kunt geven die jij leuk vindt. Van modern tot hip en van minimalistisch tot klassiek, zelfs met een stukje romantiek. Welke stijl ook aanspreekt, een complete toiletset van Emco en Ideal Standard is er voortaan in alle soorten en maten. Als het niet mogelijk is voor je om je WC te verbouwen, geef het dan een opfrisbeurt. Met een nieuw likje verf kom je al heel ver. Vervolgens kun je het verder aankleden met leuke toilet accessoires. Door de WC accessoires ben je in staat om je toilet een heel andere uitstraling te geven. Hierdoor lijkt je oude ruimte toch weer ineens als nieuw.


Maak je toilet aantrekkelijker met leuke accessoires


Vooral wanneer de kleuren van de muren in je kleinste kamertje vrij neutraal van kleur zijn, is het eenvoudig om met toilet accessoires steeds een andere sfeer te creëren. Zo is het makkelijk om bijvoorbeeld seizoensgebonden toilet accessoires te plaatsen waardoor je een beetje van buiten naar binnen haalt. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens bepaalde feestdagen, zoals Pasen of Kerstmis, je WC te decoreren met bijpassende benodigdheden voor het toilet. Zo kun je op vrij eenvoudige wijze je WC omtoveren met bijvoorbeeld sfeerdecoraties waardoor je altijd in de juiste stemming blijft. Een complete WC set met borstel, toiletrolhouder en handdoekhaakje van Geesa en Dornbracht zorgen hier zeker voor.


Goedkoop maar toch leuk


Door handig gebruik te maken van toilet accessoires kun je op een vrij goedkope, maar leuke, manier nieuwe glans geven aan je kleinste kamertje. Dus als het wandcloset of de WC verder nog in goede staat is wacht dan nog maar even met slopen en verbouwen. Wellicht kunt u met leuke accessoires voor de WC al een heel eind komen. Ook het verfrissen van de WC bril door een nieuw exemplaar dat bij voorkeur over softclose techniek beschikt is het nadenken waard. Het laat het hele wandcloset nieuw ogen en met de softclose, waardoor de WC bril niet meer hard dichtvalt, brengt het ook modern gemak. Veel toiletsets van A-merken Keuco en Emco in de online winkel van Sani-bouw, neus gerust eens rond voor inspiratie.