Spiegel

1 tot 16 van 76

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 76

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Misschien is de spiegel wel bijna het belangrijkste element in uw badkamer. Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij zonder dat u er in kijkt. U heeft de spiegel nodig tijdens het verzorgen van uw haren, tijdens het scheren, het opbrengen van make-up en gaat u zo maar door. De afmeting en stijl van het model kan erg bepalend zijn voor uw beleving van de badkamer. Het kan heel mooi zijn om een spiegel bijna over de hele wand te nemen. Zeker als u een kleine badkamer heeft kunt u hem beter niet te klein nemen. Juist een groter formaat doet uw badkamer er een stuk groter uitzien. Ook het plaatsen van spiegels tegenover elkaar, zodat licht en beeltenissen eindeloos lijken te reflecteren, voegt een aantrekkelijke dimensie toe en zorgt voor een bijzonder effect.


Reflecties in stijl


Het is mooi om de spiegel aan te laten sluiten bij de rest van uw badkamer. We hebben veel keus in lijsten er om heen, vorm, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor rond, ovaal of vierkant, en in kleur. Bij Sani-bouw bieden we een divers aantal merken aan, allemaal met hun eigen pluspunten en uitvoeringen. Als u zich bij de collecties van Burgbad, Laufen, Bruynzeel, Kludi alsmede Sphinx in de webshop oriënteert dan merkt u de verschillen in stijl en uitvoering. Een spiegel kunt u combineren met spiegelverlichting, veelal in halogeen of in LED. Wanneer u verlichting op uw spiegel heeft schijnt het licht direct boven de ooghoogte en heeft u geen last van schaduweffecten. Een goede lichtbron schijnt ook langs het oppervlak en voorkomt hinderlijke reflecties.


Met spiegelverwarming


Het kan erg vervelend zijn als u onder de douche vandaan komt, uw haren wilt gaan doen en alles is beslagen. Wanneer u een exemplaar met spiegelverwarming neemt voorkomt u dit. Zo een verwarmingselement is ook naderhand nog aan te brengen zolang aan de achterkant, in geval van een plaat, frame of rand, de achterzijde van de spiegel maar zichtbaar is. Ook zal er een stroombron aanwezig moeten zijn om de verwarming aan te sluiten, dat kan gemakkelijk indien er sowieso al verlichting aanwezig is. Dit zal condens in de badkamer niet voorkomen maar wel uw reflectie altijd scherp in beeld brengen, ook na afloop van het baden of het douchen.