Moeller

1 tot 16 van 33

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 33

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moeller het product om natuursteen te onderhouden

Natuursteen is een mooi product, vaak in de vorm van tegels, dat normaliter voor het in gebruik nemen geïmpregneerd dient te worden om het product te beschermen tegen intrekkend vuil en vocht. Door het impregneren met Moeller S42 of S45 producten ontstaat een beschermlaag die het natuursteen verzegeld en, afhankelijk van het gebruik en de locatie, om de paar jaar opnieuw aangebracht dient te worden. Stenen uit de natuur zijn een probleemloos te onderhouden product dat bij normaal gebruik ook om normaal onderhoud vraagt. U kunt de natuurstenen tegels één keer per week schoonmaken met warm water en daarvoor geschikte zeep en daarbuiten regelmatig met reinigingsmiddel R55 of R57 van Moeller. Dit garandeert u jaren plezier van uw natuurstenenvloer. Daarbij maakt het natuurlijk verschil of de natuursteen vloertegels in de keuken liggen, of dat het de vloer in de woonkamer betreft. In de keuken is uiteraard meer sprake van vuil en vet dat ook op de vloertegels terecht komt dan in een woonkamer. Het wordt aanbevolen om natuursteen regelmatig schoon te maken met de reinigingsmiddelen R55 of R57 van Moeller. De impregneer laag wordt daarbij door deze reinigingsproducten niet aangetast, enkel vuil en vet wordt aangepakt zodat uw vloer, dankzij Moeller, weer zijn uitstraling behorende bij een hardsteen terugkrijgt en weer als nieuw zal schitteren.


Waarom Moeller reinigingsproducten?

Hardsteen is een mooie afdruk van de natuur waarbij ieder stuk steen uniek is en zijn eigen verhaal verteld. Om een dergelijke mooie vloer, wand of aanrechtblad in zijn fraaie oorspronkelijke staat te houden vraagt nauwelijks meer van u dan bij het onderhouden van een keramische tegel. Enkel het impregneren met Moeller S42 of S45 producten is hetgeen dat niet noodzakelijk is bij een keramische tegel. Het regelmatig reinigen en daarmee het onderhouden van uw vloer geldt voor alle tegelproducten. Voor het reinigen van natuursteen is het wel van belang dat u goed op let welke producten u gebruikt. De Moeller R55 grondreiniger is zuurvrij en daarmee geschikt voor natuursteen. Bij het gebruik van reinigingsmiddelen met zuur zou de stenen aantasten en het uiterlijk permanent veranderen. Om die reden maakt u het beste schoon met een Moeller reiniger. De grondreiniger is als eerste in zijn soort ontwikkeld om de natuursteen grondig schoon te maken. Het volstaat om een centiliter te mengen in een emmer warm water. De hardstenen maakt u het beste schoon met een spons of een zachte borstel. Het liefste geen dweil gebruiken om strepen te voorkomen.


Het schoonmaakmiddel meerdere keren gebruiken

Na het gebruik van het Moeller reinigingsmiddel inspecteert u het beste de hardstenen vloer. Het zou kunnen dat u na een grondige schoonmaakbeurt nog hardnekkige vlekken ziet die niet bij de eerste schoonmaakbeurt zijn verwijderd. Het hardnekkig schuren van dit soort vlekken is niet de oplossing, daar kan uw vloer zelfs door aangetast worden. Het (eventueel meerdere keren) herhalen van de reiniging door het nogmaals poetsen van deze hardnekkige vlekken met het nog aanwezige reinigingsmiddel is een betere oplossing. De Moeller natuursteen reinigingsproducten bevatten elementen die, na kort inwerken en herhalen, uiteindelijk iedere vlek van het oppervlak kunnen verwijderen. Na de eerste keer schoonmaken en daarna, bij hardnekkige vuil of vet, eventueel nog een tweede keer of een derde keer over de vloer gaan, zal uw vloer weer al s nieuw laten verschijnen. Marmer en stenenvloeren kan u eenmaal per week poetsen met water en zeep. Vervolgens maandelijks de vloer of het marmer poetsen met het juiste reinigingsmiddel. Deze dient zuurvrij te zijn en het helpt om het marmer te beschermen tegen aanslag. Met dit product bent u zeker van een perfect eindresultaat. Tip: Moeller reinigingsmiddelen werken het beste als de vloer koud is.