Wandcloset

1 tot 16 van 91

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 91

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een wandcloset is ruimtebesparend en hygiënisch

 

Kiest u voor een wandcloset in uw toiletruimte of badkamer, dan krijgt u een zeer praktisch toilet. Het grote voordeel van een wandcloset is dat er heel gemakkelijk onder het toilet kan worden schoongemaakt. Ook is het prettig dat de badkamer door deze keuze ruimer lijkt omdat het closet van de vloer af is geplaatst. Een andere ontwikkeling die, ten aanzien van hygiëne, een groot voordeel biedt is de zogenaamde rimfree uitvoering. Bij een rimfree wandcloset is de spoelrand, waaronder zich normaliter veel bacteriën verzamelen, weggelaten wat het reinigen enorm vergemakkelijkt. Door de vormgeving en de aangepaste waterverdeling bij een rimfree toilet blijft de waterspoeling netjes binnen het closet zodat de bovenste rand dan ook zonder problemen weggelaten kan worden. Veel A merken bieden al diverse modellen van het rimfree toilet aan waaronder Laufen en Sphinx.


Een vlakspoel of diepspoel als wandcloset

 

U heeft bij een wandcloset de keuze tussen een vlakspoel of een diepspoel. Beide vormen kennen hun eigen voordelen. Het voordeel van een diepspoel is dat de alles direct in het water valt, waardoor nare geurtjes minder lang blijven hangen. Overigens kunt u dit ook voorkomen door voor een Geberit inbouwreservoir met geurafzuiging te kiezen, deze zuigt tijdens het gebruik de lucht uit de toiletpot af en filtert deze naar reukloos. Ook een vlakspoel heeft zo zijn voordelen. U kunt dan denken aan het gebruik hiervan door bijvoorbeeld oudere of zieke mensen. De ontlasting kan bij een vlakspoel beter bekeken worden en er kan gemakkelijk een monster worden genomen wanneer dat nodig zou zijn. Bij een vlakspoel is het wel zo dat u tijdens het staand plassen meer last kunt hebben van spetteren.


Stijlen en kleuren

 

Uiteraard wilt u een closet dat goed aansluit bij de rest van uw badkamer of toilet. Gelukkig zijn er ook wat dit betreft mogelijkheden te over en is er vast en zeker een model te vinden dat perfect aansluit bij uw stijl en wensen. Het toilet maakt als basismodel, al of niet rimfree, natuurlijk altijd onderdeel uit van een sanitair serie, zodat deze volledig passend is bij het gekozen sanitair. Houdt u van een moderne look, dan zou u eens kunnen kijken naar de "Memento" van Villery & Boch. Dit model heeft een zeer strakke uitstraling en is zelfs verkrijgbaar in de kleur edelweiss. Heeft u liever een tijdloos model, ook dan is er keus genoeg. Ook een veel voorkomende optie is een compact wandcloset dat meestal met de maatvoering rond de 48cm zit. De toiletpot zelf is vaak niet kleiner maar de achterzijde is wat ingekort zodat er niet op zitcomfort wordt ingeboet maar er enkel ruimte in het toilet of de badkamer gewonnen wordt. De Laufen Pro compact is een wandcloset dat met zijn diepte van 49cm hier een goed voorbeeld van is. Soms kan het handig zijn om een speciaal kindertoilet aan te schaffen. Bijvoorbeeld als u werkt als gastouder en veel kinderen over de vloer heeft. Zo heeft het sanitair merk Sphinx met Kids, gezorgd voor een leuk kindercloset met grappige rode dijstukken.


Wandcloset bij Sani-bouw

 

Kijkt u eens rustig rond op onze website en ontdek de vele modellen, kleuren en stijlen die wij u kunnen leveren. Ook wat de prijs betreft, is er van alles mogelijk. Bij de meeste closets is sprake van een levertijd. U leest bij het betreffende model hoe lang de levertijd is. Voor advies of uitleg / toelichting over een product kunt u, indien gewenst, tot 22:00 ’s avonds bellen met onze klantenservice.