Villeroy & Boch sanitair

1 tot 16 van 628

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 628

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sanitair voor badkamer en toilet van Villeroy & Boch

Wie kent hen niet, Villeroy & Boch. De meeste mensen zullen misschien allereerst denken aan hun prachtige serviezen vol elegantie. Dit is echter niet de enige kant van dit bedrijf. Zij produceren ook al jarenlang sanitair, huishoudartikelen en tegels voor de badkamer en het toilet. Op al deze verschillende gebieden staan zij voor kwaliteit, luxe en sierlijkheid. De geschiedenis van het bedrijf begon al in 1748 in een klein plaatsje in Frankrijk, Audun le Tiche. De ontwerper van het bedrijf was Francois Boch, die samen met zijn drie zoons begon als pottenbakker. Jaren later verhuisde het bedrijf naar Luxemburg en daar gingen ze verder met een porseleinfabriek. Nog weer later, in 1801, verplaatste het bedrijf zich naar Duitsland, waar het in 1836 fuseerde met het bedrijf van Nicolas Villeroy. Dit resulteerde in het voor ons bekende sanitair van Villeroy & Boch. Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorme ontwikkeling doorgemaakt en sinds 1990 worden hun aandelen zelfs verhandeld op de Duitse beurs. Heel bijzonder is het feit dat er nog steeds familieleden van de eerste generatie Villeroy & Boch werken bij het bedrijf. Zij zijn momenteel echter geen eigenaren meer.


Kenmerken Villeroy & Boch

Kenmerkend voor het sanitair van Villeroy & Boch zijn de creativiteit en originaliteit. Daarnaast is innovatie ook een belangrijk item. Wilt u een toilet of badkamer met sanitair van hoogwaardige kwaliteit, een luxe uitstraling en sierlijke of juist wat strakkere vormen, dan bent u bij dit badkamerbedrijf zeker aan het juiste adres. De meer dan 260 jaar lange ervaring resulteerde in sanitair producten van zeer degelijke en tijdloze kwaliteit. De creativiteit en originaliteit uit zich in de manier waarop bijvoorbeeld de bediening van de verschillende badkamer- of toiletproducten is vormgegeven. Bij de ontwikkeling hiervan wordt sterk rekening gehouden met de wensen en behoeften van de consument. Aangezien men in een ver verleden begonnen is als pottenbakkersbedrijf, heeft men veel ervaring met het materiaalsoort keramiek. Hierdoor weet men de producten die uit dit keramische materiaal worden gefabriceerd zeer degelijk en weldoodacht te ontwikkelen en het maximale uit het materiaal te halen in de zin van design en vormgeving. U kunt er vanuit gaan dat keramiek van het sanitair van Villeroy & Boch geproduceerd wordt met respect voor het milieu, duurzaam is en zeer lang mee kan gaan.


Villeroy & Boch en de webshop van Sani-bouw

Ook bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten van dit sanitairbedrijf. We bieden bijvoorbeeld de fonteintjes, wastafelzuilen, bidets, closets, duoblokken, spiegels en nog veel meer sanitaire producten van Villeroy & Boch in onze webwinkel aan. Ook diverse wandclosets zoals de zogenaamde Rimfree modellen - die geen spoelrand meer hebben waardoor ze makkelijker te reinigen zijn - of een verkorte variant voor in de kleine badkamer zijn hierbij beschikbaar. U kunt hierbij kiezen uit verschillende designs, stijlen, kleuren, afmetingen en materialen. Kiest u voor dit sanitairmerk, dan kunt u vast en zeker genieten van jarenlange schoonheid en kwaliteit in de badkamer.