Easydrain

1 tot 16 van 851

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 851

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Easy Drain douchegoten

Het bedrijf Easy Sanitary Solutions heeft douchen zonder barrières op een hoger niveau gebracht en biedt het grootste assortiment als het gaat om mooie douche afvoeren en douchegoten. Met de serie Easy Drain krijgt u de volledige vrijheid in het ontwerpen van uw badkamer. Of dit nu een strak uitgelijnd badkamerontwerp met minimalistische contouren is die zoekt naar doorlopende vlakken en materialen om eenheid te creëren. Of een badruimte die levensloopbestendig dient te worden vormgegeven waarbij een drempelloze toegang eigenlijk een onmisbare schakel is in het gehele ontwerp. Er zijn douche drainage systemen voor elk type badkamer. Het maakt niet uit of het om een nieuwbouwhuis gaat of dat u uw badkamer wilt renoveren. Met de moderne en tijdloze design douche roosters krijgt u niet alleen een unieke ervaring als u gaat douchen maar ook als u de invloed van een Easy Drain douchegoot op de stijl en vormgeving van uw badkamer in ogenschouw neemt. Bij alle types douchegoten maar ook bij andere doucheafvoerputjes dient u bij het inbouwen in de smeervloer wel rekening te houden met de hoogte van de afvoerleiding in de badkamer, het douchewater dient uiteindelijk wel in de afvoer weg te kunnen lopen.


Compact

De Easy Drain Compact is bijna de ondiepste douchegoot ter wereld. Deze lijn heeft een sifon die u eruit kunt halen en reinigen met een goede afvoercapaciteit. Er zijn verschillende uitvoering. Zoals FF, Wall, TAF en TAF Wall.


Multi

Met Mult levert Easy Drain onbeperkte toepassingen. Het sifonhuis is een uniek patent, waardoor het in te korten is en heeft het een aansluiting die met 360 graden te draaien is. Het is ook mogelijk het sifonhuis in de vloer te plaatsen van te voren en in een latere fase te monteren. De multi leveren we in verschillende uitvoeringen en het is mogelijk bij iedere uitvoering een ander typte sifon separaat te bestellen.


Fixt

De Easy Drain Fixt is volledig gemaakt van hoogwaardig RVS. Deze douchegoot is vaak de favoriet van een installateur. Door de RVS voelt deze drain als gegoten en past hij in iedere vloer.


XS

De unieke XS is het smalste afvoersysteem voor de douche. Dit systeem is standaard uitgerust met de patenten van het TAF-systeem en Water Protection Systeem. Dit betekent volledig waterdicht en een perfecte afwerking.


S-Line

De S-Line van Easy Drain is minimalistisch. Deze wand is onzichtbaar en stijlvol. Dit zorgt voor de perfecte aansluiting met de vernieuwende TAF en WPS techniek. De installatie is volledig waterdicht.


Aqua

De Aqua lijn bestaat uit de vertrouwde techniek van de Easy Drain Multi. Daardoor is de lijn flexibel en betrouwbaar. De sifons zijn draaibaar, inkortbaar en gemakkelijk schoon te maken.