SAM accessoires

We hebben momenteel helaas geen producten in deze afdeling.

SAM badkameraccessoires

De badkameraccessoires van SAM zijn onmisbaar in iedere badkamer of toilet. Dit Duitse bedrijf staat al jaren garant voor kwalitatief hoogstaande accessoires die de accenten in het interieur aanbrengen en voor de finishing touch zorgen. De stijl van de verschillende producten waaronder de Miro, 3000 en Hotel, Cuna en Freeline geven uw toilet of badkamer niet alleen een chique uitstraling maar bieden vooral ook gemak. SAM accessoires zijn de producten die uw badkamer nodig heeft om rondom het standaard sanitair zoals het bad, de douchecabine of het badkamermeubel en de WC maximale ondersteuning te geven door het handzaam en grijpbaar aanbieden van verbruiksartikelen. Denkt u hierbij maar aan het zeepschaaltje of zeepdispenser, de toiletrolhouder, een drinkglas voor tandenborstels, de closetrolhouder, een handdoekhouder of de afvalemmer onder de wastafel. Deze en andere SAM accessoires zorgen hiervoor, stijlvol en met een lange levensduur.


Levensloopbestendige accessoires van SAM

De ruime keuze in SAM toiletaccessoires geven u alle gelegenheid om uw gastentoilet zo in te richten dat het ook een WC wordt waar uw gasten graag gebruik van maken. Ook de SAM collecties Korbe, Universeel, Way en Freeline zijn hier bij uitstek geschikt voor. De Freeline serie van SAM biedt, naast het reguliere pakket van accessoires, ook een aantal hulpmiddelen die het inrichten van een levensloopbestendige badkamer of toilet ondersteunen. Deze hulpmiddelen worden ingezet wanneer er extra aandacht nodig is bij het douchen, het in- en uitstappen van het bad of bij het gebruik van het toilet. Diverse vormen en maten van een inklapbaar douchezitje, ook biedt SAM Freeline accessoires een zeer omvangrijke collectie van handgrepen, die zo uitgebreid kunnen worden dat het meer geleidestangen worden, en ook een Freeline handgreep in vele uitvoeringen voor rondom het bad. Meer dan 40 verschillende varianten van de handgreep of de toiletsteun biedt de Freeline collectie van SAM accessoires.


Kwaliteitsaccessoires bij Sani-bouw.nl

SAM accessoires staan bekend om de goede kwaliteit die een basis heeft in de degelijke materialen die voor de producten worden gebruikt. Zo zijn verschillende badkameraccessoires die gemaakt zijn van chroom en matglas. Hoewel dat laatste best fragiel klinkt is het stevig door de vorm en ligt het prettig in de hand. Andere veelvoorkomende materialen zijn kunststof, metaal of messing. Deze materialen zijn roestbestendig en gaan daarom niet alleen lang mee maar zijn ook blijvend mooi. Daarmee maken SAM badkameraccessoires waar wat zij beloven als de perfecte combinatie van schoonheid, kwaliteit en bruikbaarheid, zowel als accessoire en als hulpmiddelen voor een levensloopbestendige bad, douche en toilet.