Badkameraccessoires

toilet-accessoires badkamer-radio-en-tv scheerspiegel spiegels

Toilet accessoires

Badkamerradio & TV

 

Scheer- en cosmeticaspiegels

Spiegel

       
wastafel-accessoires toiletrolhouder bad-en-douche-accessoires

Zeepdispencers en zeephouders

Wastafel accessoires

Toiletrolhouders

Bad en douche accessoires

 

Smaakvolle badkameraccessoires

In ieder huis is de badkamer de meest intieme ruimte in huis. Functioneel, maar ook heel persoonlijk, waarbij de badkamer steeds meer wordt gezien als relaxruimte. De plek waar we ons even kunnen terugtrekken voor een ontspannend bad of een verkwikkende douche. En daarbij wordt het wellness-aspect steeds belangrijker. Vanzelfsprekend dus, dat de sanitaire inrichting verder gaat dan alleen een toiletpot, wastafel en douchecabine.

 

De verschillende mogelijkheden in sanitair vormen vaak het uitgangspunt voor de inrichting. Keramische wastafels in hoogglans wit en antraciet, maar ook diverse houttinten zijn zeer populair. Uiteraard spelen ook vorm en formaat van uw badkamer een rol. In een kleine badkamer zijn ruimtebesparende accessoires, zoals bijvoorbeeld een uittrekspiegel, handige items.

 

Daarnaast zorgen badkameraccessoires voor the finishing touch. Ze dragen in hoge mate bij aan de sfeer die u wilt creëren in uw badkamer. En dat kan van heel basic tot aan luxueus en elegant, afhankelijk van uw smaak en budget. Een fraai handdoekenrek met een badmat in mooie kleuren kan de basis zijn waarop u naar hartenlust kunt variëren. Ook onze showroom badkamers zijn voorzien van badkameraccessoires zodat u kunt zien dat deze mede bepalend zijn voor de uitstraling van de badkamer.

 

Functionele accessoires

Bij de keuze van uw accessoires is zowel vormgeving als gebruiksgemak van belang. Want het planchet boven een wastafel, de handdoekhouders, de zeepdispenser, et cetera, zorgen voor sfeer en comfort. Want juist die accessoires, zoals een mooie badmat, bijpassende handdoeken en gastendoekjes, of een mooie toiletspiegel maken de ruimte tot een heerlijk plekje voor uzelf of voor uw gasten.

 

Veel badkameraccessoires zijn in mooie series verkrijgbaar, in veel verschillende materialen, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit materialen als RVS, kunststof of bamboe. Ook andere accessoires, zoals een mooie groene plant, geurkaarsen of speciale badkamerspots zorgen voor extra sfeer. Zo kunt u zonder dure verbouwing met enkele mooie accessoires uw eigen sfeer bepalen in uw badkamer. Zodat u volop kunt genieten van uw eigen wellness ruimte.