Toiletborstel

1 tot 16 van 71

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 71

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De toiletborstel


Elk toilet op welke plek dan ook zou moeten worden verzien van een toiletborstel. Een wc-borstel is een zeer belangrijk voorwerp dat men gebruikt om het eventueel resterende vuil uit het toilet te verwijderen na gebruik. In de meeste gevallen staat de wc-borstel naast de toiletpot zodat hij makkelijk te vinden is en direct te pakken en te gebruiken is. Het handige van het kunnen gebruiken van een toiletborstel is dat het toilet er na gebruik altijd schoon en uitnodigend uitziet. Wellicht wordt de groei van bacteriën niet in zijn geheel voorkomen maar door het schonere oppervlak wordt deze in ieder geval vermindert en biedt daardoor ook een schoner toilet zonder dat dit direct zichtbaar is. Het is erg verstandig om ook de toiletborstel te onderhouden door deze regelmatig te reinigen met uw reguliere wc reinigingsmiddel of gewoon met bleekmiddel.


Een toiletborstel uit een serie van accessoires


Er zijn veel verschillende merken waaruit u kunt kiezen. Ook zijn er prijsverschillen tussen de merken en natuurlijk de uitvoeringen. U kunt voor goedkope varianten gaan maar ook voor de wat duurdere en chiquere design varianten die veelal onderdeel uit maken van een complete serie van badkamer- of toiletaccessoires. Een merk zoals SAM, Keuco, Kludi of Dornbracht biedt vrijwel altijd een hele lijn van accessoires aan die tevens passend zijn bij een complete collectie van wastafel- en badkranen. Hiermee kunt u de gehele badkamer of toilet in een bijpassende designstijl inrichten. Andere merken zoals Geesa, Ideal Standard en Emco maken juist weer uitgebreide series van toiletaccessoires die zeker stijlvol en van hoge kwaliteit zijn maar juist ook zeker betaalbaar. Andere merken zijn wellicht minder uitgebreid maar bieden weer combinatiepakketten aan waar niet alleen een toiletborstel in is opgenomen maar ook een toiletrolhouder en een reserverolhouder. Zo zijn er van ieder merk en eigenlijk voor een ieder, min of meer persoonlijke aanraders op het gebied van de wc-borstel.

 

Verschillende uitvoeringen van borstelhouders


Van de wc-borstels die Sani-bouw aanbiedt in de webshop kunt u er van op aan dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. A-merken die van zeer goede kwaliteit zijn en waar u er van verzekerd kunt zijn dat deze een lange tijd mee zullen gaan mits u deze met enige regelmaat ook reinigt. Geen loszittende haren of een handgreep die voortdurend de indruk wekt er ieder moment vanaf te kunnen vallen omdat het schroefdraad zich steeds lost. De houder van de wc-borstel kan een staande houder op de vloer zijn of juist een wand hangende, die dan veelal aan de achterwand naast het inbouwreservoir wordt geschroefd. In deze houders kunt u de borstel, veelal in een chromen koker, netjes uit het zicht bergen zodat enkel de steel als handgreep uit de houder naar boven steekt. Voor het grijpen maar toch is de toiletborstel netjes opgeborgen. Ook kennen we de houder als glazen variant die meer transparantie heeft ten opzichte van de chromen koker maar zeker in een klassiek ingerichte badkamer perfect tot zijn recht komt. Een totaal overzicht van toiletborstels, eventueel op prijs te sorteren, van zeer veel A-merken vindt u in de Sani-bouw shop.