Villeroy & Boch tegels

1 tot 16 van 429

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 429

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Villeroy en Boch tegels geven uw interieur sfeer

Wilt u uw badkamer of toilet stijlvol inrichten en sfeer laten uitstralen, dan zijn de tegels van Villeroy en Boch een zeer goede keuze. Door het nauwgezet volgen van de interieurtrends en het in eigen huis ontwikkelen van bijpassende tegelcollecties biedt Villeroy en Boch actuele diversiteit. In combinatie met het gebruik maken van premium materialen leveren de tegelseries dan ook een sfeervolle bijdrage aan de uitstraling van het interieur en zijn daarmee een garantie voor langdurig succes.


Badkamertegels van Villeroy en Boch

We hebben een uitgebreid assortiment van Villeroy en Boch vloertegels en wandtegels voor de badkamer in onze Sani-Bouw webshop. De Porcellanato tegels komen in vele kleuren en maten. Zo is het tegelprogramma van Upper Side onder andere beschikbaar in de afmetingen 30x60cm en 60x60cm in de kleuren antraciet en creme. De natuurlijke uitstraling van deze tegelserie en de eveneens natuurlijke kleuren brengen rust en warmte in uw badkamer of toilet en verlenen het gehele interieur extra klasse. Doordat het een gerectificeerde tegel (met strakke randen) betreft kunnen de voegen beperkt worden tot enkele millimeters dikte waardoor er na het voegen met voegsel op kleur een strakke wandbekleding lijkt te ontstaan die de muur als één geheel laat ogen. Zowel erg mooi in een moderne alsook in een tijdloze of zelfs klassieke badkamer. kunnen de We hebben zowel vloertegels als wandtegels voor de badkamer in ons assortiment.

 

Decortegels en tegelstroken

Wilt u een strak design of juist een speels en eigentijds patroon? Niet alleen in deze beide gevallen maar eigenlijk voor iedere stijl van interieur of het nu in de badkamer, het toilet of de woonkamer is, kunt u het gebruik van tegelstroken of decortegels en -matjes overdenken. En tegelserie die dit alles heeft is de Villeroy en Boch Bernina collectie, hier vindt u tegelstroken in zeer veel verschillende maten waarmee een wand of vloer van een markante tegelindeling kan worden voorzien. Ietwat speels of juist recht toe recht aan betegeld, met het juiste tegelplan werkt dit altijd stijl en design versterkend. Ook de decortegels van Decor Wall creëren een soortgelijk effect echter dan in 3D waardoor de wand een verruwing krijgt en zelfs op een buitenmuur in het interieur begint te lijken. Met de decorstripjes is het mogelijk de tegelwand te onderbreken om zo een lambriseringseffect toe te voegen of een mooie overgang tussen twee van de vele kleuren mogelijk te maken. Villeroy en Boch decors en tegelstroken zijn er in verschillende designs en kleuren en in diverse maten.
Om uw badkamer of toilet van de juiste beleving en sfeerervaring te voorzien heeft Villeroy en Boch met haar tegels alles daarvoor in huis. Een moderne collectie in de zin van kwaliteit en productiemethoden die in staat is om iedere sfeer voor u te creëren en daarmee ook in het gehele interieur te blijven imponeren. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie van tegels voor wand en vloer.