Revigres tegels

16 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Revigres

De Portugese tegelproducent Revigres heeft een leidende positie in de markt van keramische tegels. Het bedrijf produceert geglazuurde keramische wandtegels en mat afgewerkte keramische wand- en vloertegels voor binnen- en buitentoepassingen. Ontwerp, innovatie, kwaliteit en service zijn voor het bedrijf leidende principes bij het uitvoeren van tegelprojecten en het ontwikkelen van nieuwe tegels of complete tegelseries.
Door tijdens het ontwikkelproces niet alleen aan de creativiteit en de technische functies te denken, maar dit te combineren met de esthetische visie van Revigres, ontstaan nieuwe oplossingen voor een toekomstbestendig bouwen. De vier pijlers die onderdeel uit maken van de kernwaarden zijn: beschermen van het milieu, energie-efficiëntie, een grotere architectonische integratie en het behoud van gezondheid en welzijn.


Revigres Design Collectie

Met het oog op de trends en behoeften van de hedendaagse architectuur en interieurontwerpers worden voortdurend nieuwe tegelcollecties van wandtegels en vloertegels ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van andere grondstoffen en nieuwe technologieën. Eén van deze originele en innovatieve projecten die de esthetische en functionele elementen volledig met elkaar vermengt is de Design Collectie. Een serie van verschillende soorten tegels die toepasbaar is in het gehele interieur o.a. als badkamertegels of mozaïektegels voor de hal of woonkamer.