Sphinx sanitair

9 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u op zoek bent naar degelijk, gedetailleerd en hoogstaand badkamermeubilair of sanitair is het merk Sphinx een goede mogelijkheid. Dit bedrijf in sanitair en badmeubels staat bekend om toereikend comfort, een functioneel ontwerp en een elegant design. Met een duidelijke stijl van vormen voor de wandclosets, de wastafels en de fonteintjes in combinatie met de zeer diverse lijnen en series van sanitair die de Sphinx Maastricht produceert, is het een merk dat geschikt is voor elke portemonnee. De Eurobase lijn en de zeer uitgebreide “Serie” met steeds een driecijferig getal als serie aanduiding zijn daar goede voorbeelden van.


De geschiedenis van dit Hollandse keramiek

Sphinx is een oer-Hollands merk. Dit merk van eigen bodem gaat al bijna tweehonderd jaar, sinds 1830, mee. Begonnen in het begin van de 19e eeuw en tot op vandaag de dag innovatief in sanitair en aanverwante producten zoals badkamermeubelen. De groeiende onderneming heeft zich als fabrikant een duidelijke internationale plek weten te verwerven in het ontwerpen en produceren van badkamer producten. Hierdoor raakt het Hollandse niet verloren maar zorgt er wel voor dat de producent van keramische sanitaire producten duidelijk onderdeel uit is gaan maken van een wereldwijd georiënteerd bedrijf met internationale intenties. De in het verleden toegevoegde merken Koralle douchecabines en Keramag Design geven hier duidelijk blijk van.


Badkamerseries van Sphinx

Het merk Sphinx biedt complete badkamer series van het sanitair tot en met de bijbehorende wastafelonderkast en eventuele losse halfhoge of hoge kasten voor in de badkamer. Zo kunt u heel eenvoudig uw badkamer inrichten in de door u gewenste stijl met een in één keer perfect bij elkaar passende badkamermeubelen en sanitair. Van de vele collecties kenmerkt de serie 280 zich door het functionele ontwerp. De 300 Serie wordt geprezen om zijn revolutie in eenvoud. Deze serie is elegant, functioneel en straalt de ideale rust uit die u van een badkamer verlangd. Onderdeel van deze 300 serie is de badkamer voor kinderen. De Serie 365 vormen worden geroemd om hun tijdloze en moderne design terwijl de Serie 320 XS een concept van ruimtebesparing in de badkamer neerzet. Dit merk garandeert comfort en stijlvolle vormgeving bij elke serie, de bewuste keuze voor kwalitatief materiaal en perfecte productiemethoden voor het beste sanitair en meubelen voor de badruimte.


Innovatie en comfort als speerpunt

Sphinx heeft een historie op het gebied van revolutionaire productvernieuwingen en is dan ook meer dan up-to-date met de nieuwste innovaties op gebied van de diverse sanitaire producten voor de badruimte. De nieuw ontwikkelde technieken worden bij Sphinx gelijk toegepast in alle mogelijke series zoals onder andere de rimfree variant die beschikbaar is voor alle Sphinx wandclosets. Dit wandcloset zonder spoelrand heeft naast zijn functionele toegevoegde waarde ook hygiënische voordelen. Een vermindering van de hoeveelheid minder spoelwater bij het doorspoelen wat natuurlijk bijdraagt aan de vermindering van het waterverbruik. Met een ontbrekende spoelrand vindt er slechts een geringe bacterievorming plaats waardoor het wandcloset veel schoner blijft en daarmee natuurlijk veel hygiënischer is. Bij het weglaten van de rand wordt ook het reinigen van het wandcloset vele malen makkelijker, onder de rand kan zich immers geen vuil meer ophopen.
De perfecte comfortabele vormgeving, elegante uitstraling, functionele en innovatieve designs maken Sphinx een uniek merk. De eeuwenlange ervaring zorgt ervoor dat dit merk up-to-date is met alles facetten omtrent het ontwerpen en produceren van sanitaire producten en badkamermeubilair. Een concept voor het in één keer inrichten van de badruimte vereenvoudigt het op elkaar afstemmen van de verschillende onderkasten voor bij de wastafels, de opbergkasten, het fonteintje of het wandcloset. Met Sphinx is het dan ook eenvoudig combineren voor het inrichten in de door u gewenste stijl.