Cerdisa tegels

We hebben momenteel helaas geen producten in deze afdeling.

Cerdisa

Cerdisa, Sassuolo opgericht in 1959, werd opgericht als een fabrikant van witte-body wandtegels, vóór de uitbreiding en diversificatie van het aanbod in reactie op de ontwikkeling van geavanceerde productietechnologieën. Cerdisa was een van de eerste bedrijven die porcellanato tegels produceerde en daarmee grote projecten wist te realiseren.

 

Cerdisa wand- en vloertegels

Vandaag de dag, heeft Cerdisa een reeks van keramische wand- en vloertegels met hoge uitstraling en technologie waarden, gepositioneerd aan de bovenkant van de markt in termen van onderzoek, creativiteit en kwaliteit. Cerdisa produceert tegels die mooi en functioneel zijn: veelzijdige producten, voor gebruik binnen en buiten, op vloeren en muren, met gecoördineerde oplossingen voor de commerciële en residentiële bouwsector. Cerdisa besteedt veel energie aan het waarborgen en versterken van haar producten 'kwaliteit en originaliteit, door middel van continue, constante investeringen in innovatie en de implementatie van nieuwe productieprocessen.

 

Cerdisa tegels met een eigen identiteit

Cerdisa vloer- en wandtegels hebben een sterke, directe, eigen identiteit, met een eigentijdse, essentiële stijl. Of u nu op zoek bent voor tegels in de woonkamer, keuken, badkamer of openbare ruimte Cerdisa heeft uitgebreide keuze tegels met een natuurlijke uitstraling voor een tijdloos design. Bij veel series zijn decors en/of mozaieken verkrijgbaar, hiermee kunt u mooie effecten creëren op de wand of vloer. Uiteraard zijn alle vloertegels voorzien van bijpassende plinttegels.