Badkamer Roosendaal

(Pin: 3763 0422)

Een ruime badkamer van 330x265cm groot die met zijn dubbele openslaande deuren naar een groot balkon of dakterras ook om een ruimtelijk badkamerontwerp vraagt dat de openheid van de ruimte respecteert. Door dit als uitgangspunt bij het badkamer ontwerpen te nemen is het huidige minimalistische vormgegeven interieur ontstaan, dat plaats biedt aan een inloopdouche en een tweetal vrijstaande wastafels. De wastafels lijken geëscorteerd te worden door twee halfhoge kasten, die de enige opbergruimte in deze minimalistische badkamer vormen. Stucwerk op de meeste wanden zorgen voor een wandbekleding die perfect past bij de tegels met houtlook of houtstructuur.


Tegels


Alhoewel het betegelde gedeelte begrensd blijft tot de vloer en de wanden achter en net naast de inloopdouche is er toch, door het gebruik van deze bijzondere houttegels van Atlas Concorde, een opvallend verschil gecreëerd. Enerzijds zijn er de vloertegels met houtdecor in de tint Dark Oak uit de serie Axi van Atlas Concorde die als planktegels, of beter gezegd tegelstroken, in de maat 90x15cm op de vloer aangebracht zijn. De perfecte afwerking ontstaat door het gebruik van de identieke Axi Dark Oak plinttegels in 90x7cm die voor een praktische opstaande rand zorgen en tevens een mooie overgang van vloer naar muur invullen. De achterwand en de twee korte zijwanden aan weerszijden van de inloopdouche zijn met de Atlas Concorde Axi Dark Oak 3D Brick tegel uitgevoerd. Een driedimensionale wandtegel die lijkt op een gemetselde muur waarbij de bakstenen onderling iets lijken te verspringen.


Sanitair


De beide vrijstaande wastafels uitgevoerd in plaatstaal met wit emaille zijn van Bette, serie Bettebowl in 50x50cm met een hoogte van 90cm. Een design met strakke randen en mooie welvingen dat enkel op deze wijze mogelijk is doordat Bette de verwerking van plaatstaal, t.b.v. de productie van sanitair, op inventieve wijze heeft geperfectioneerd. De inbouwkranen boven de beide wastafels zijn de Hansastela uit de collectie van Hansa. De spiegels zijn direct op de wand bevestigd en verlicht door middel van Emco spiegelverlichting uit de collectie Eposa. Voor het opbergen van de dagelijks benodigde producten zijn de beide halfhoge hangkasten, die net boven plinthoogte zijn aangebracht, bedacht die uit de Keuco collectie stammen.


Inloopdouche


De inloopdouche wordt van de badkamer afgescheiden door een glazen douchewand van Riho met een breedte van 140cm met twee kleine zijwandjes die het spatwater uit de badkamer weg houden. De super platte douchebak van Villeroy en Boch Square kent eveneens een breedte van 140cm en een diepte van 90cm met een aan het zicht onttrokken doucheafvoer. Het getoonde wellness douchesysteem is de multifunctionele Hansa Smartshower. Voor voldoende verwarming met een decoratief element zijn de beide Jaga Iguana Circo Corner designradiatoren verantwoordelijk. Met hun markante vormen zijn zij bijzondere aandachttrekkers voorzien van praktische handdoekhouders.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .