Novellini

1 tot 16 van 63

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 63

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stijlvolle producten van Novellini

Bij Sani-bouw.nl kunt u natuurlijk ook terecht wanneer u bent gevallen voor de prachtige en stijlvolle producten die Novellini u biedt. Het bedrijf dat al jaren een marktleider is wanneer het gaat om diverse benodigdheden voor uw badkamer is altijd bezig met vernieuwing en modernisering van de producten die geleverd kunnen worden. Glazen Novellini douchedeuren bieden door verschillende maten en sluitingsmechanismes oplossingen op maat voor elke badkamer, ook voor de ruimtebesparende douche. Hier kunt u kiezen uit varianten met 1 of 2 hele deuren maar ook douchecabines die met 2 halve deuren een hoekentree mogelijk maken. Voordeel hiervan is dat men minder ruimte in de badkamer voor het openen van de deuren nodig heeft, ook een Novellini schuifdeur is dan een optie. Indien de badkamers vaak tegelijkertijd worden gebruikt door verschillende mensen kan men voor meer privacy kiezen voor een gezandstraald patroon, mat glas of één van de Novellini In Art afbeelding (of zelfs eigen foto’s) waarmee de douchewand echt te decoreren is. In Art is overigens ook leverbaar voor de designradiator waardoor de badkamer een nog aantrekkelijker karakter kan krijgen. 


Een groot assortiment

Wanneer u kiest voor het badkamerconcept van Novellini dan kiest u voor een keuze uit
het grote assortiment wat zij u bieden op het gebied van:

 • Douchewanden
 • Inloopdouches
 • Douchebakken
 • Badwanden
 • Douchecabines
 • Stoomcabines
 • Baden
 • Douchepanelen
 • Radiotoren


Het badkamerconcept van Novellini

Kiezen voor Novellini betekent niet alleen kiezen voor een prachtig product maar het geeft u ook meteen de mogelijkheid om voor een compleet en uniek badkamerconcept te kiezen. Novellini begrijpt dat ieder mens een eigen smaak heeft en er ontzettend veel verschillende wensen zijn wanneer het om de inrichting van de badkamer draait. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de vele verschillende soorten producten naar eigen wens met elkaar te kunnen combineren.
Heeft u een prachtige douchewand gevonden maar heeft u ook nog andere producten nodig? Dan is er altijd een designradiator of douchebak die op stijlvolle manier kan worden gecombineerd met uw douchewand. Ditzelfde geldt natuurlijk voor alle andere producten van Novellini.


Online bij Sani-bouw

Alle producten van Novellini kunt u goedkoop en met goede services kopen via Sani-bouw.nl. Wij bieden u een kijkje in het ruime assortiment en staan u graag te woord wanneer u hulp nodig heeft of vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.