Tegels

vloertegels wandtegels lijm en voegsel hoekstrips

Vloertegels

Wandtegels

Lijm en Voegsel

Tegelprofielen

       
tegel gereedschap      

Tegel gereedschap

     

Wandtegels en vloertegels

Tegels zijn in verschillende afmetingen en modellen verkrijgbaar. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om bij de keuze van de tegels rekening te houden met de inrichting van de kamer, zodat de wand- of vloertegels volledig passen bij het interieur. Voor elke ruimte zijn er passende tegels te vinden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De wand- en vloertegels zijn niet alleen te gebruiken in uw huis, maar ook in openbare ruimten, waaronder kantoorpanden en zwembaden. Makkelijk en snel online te bestellen, zodat de tegels snel op het gewenste adres zijn.

 

Wandtegels

Afhankelijk van de ruimte waar de wandtegels geplaatst worden, moeten deze aan bepaalde eisen voldoen. Een keukenruimte vraagt om andere wandtegels, dan een toilet, douche of een openbare wachtkamer. Er is een ruime keuze, wat betreft de motieven en kleuren van de verschillende badkamertegels, evenals de afmetingen die variëren van klein en vierkant tot rechthoekig en heel groot, waarmee de tegelklus snel geklaard is. Voor de afwerking van de wandtegels heeft u de keuze uit matte tegels, glanzende tegels of gestructureerde tegels, zodat de tegel volledig voldoet aan al uw verwachtingen.

 

Vloertegels voor alle ruimten

Voor het betegelen van vloeren is er een breed assortiment vloertegels. Naast de gewone vloertegels, zijn er ook speciale vloertegels verkrijgbaar met een antislip laag, welke uitermate geschikt zijn voor natte ruimtes, waaronder douches en zwembaden. Daarnaast hebben wij plinttegels, traptegels en speciale tegels om hoeken af te werken hiermee alles op een professionele wijze betegeld.

 

Tegelen van wand en vloer

Naast het uitgebreide assortiment wand- en vloertegels is het aanbod aangevuld met bijbehorende gereedschappen en lijmen, zodat u met een bestelling alle benodigdheden voor het tegelen in huis hebt. In ons assortiment o.a.
- Tegelprofielen
- Tegellijm en voegsel
- Tegelgereedschap

Neem een kijkje in ons aanbod tegels en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het betegelen van uw huis, kantoor of openbare ruimte!