Viega installatiemateriaal

1 tot 16 van 1818

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1818

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Viega, innovatie in systemen en componenten

Innovatieve kwaliteit

Viega, 3000 medewerkers in 17 landen wereldwijd en meer dan 17.000 producten met toepassingen op gebied van sanitair, verwarming en industriële installatiesystemen. Kwaliteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en men streeft er voortdurend naar innovatieve oplossingen te vinden voor zowel de productietechniek als installatietechniek.

Marktleider in de persfittingtechniek en in de branche gerespecteerd voor zijn kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen. Of het nu gas-, water-, of verwarmingssystemen zijn, de producten van Viega zijn op elkaar afgestemd en passen altijd. Het bedrijf is een van de succesvolste systeemaanbieders in de gebouwentechniek en kan terugvallen op meer dan 110 jaar ervaring in de installatiebranche.

 

Innovatieve producten

Viega biedt oplossingen op tal van gebieden, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, drinkwaterinstallaties, afvoertechnieken, verwarming, gasinstallaties en bij voorwandtechnieken in badkamers en toiletten. De systemen en componenten van Viega voldoen aan de aller strengste eisen en worden ook industrieel toegepast onder andere in de prefab industrie, scheepsbouw, offshore installaties, stadsverwarming en chemische industrie. Maar ook in de badkamer komt u Viega met grote regelmaat tegen, vaak niet heel zichtbaar maar wel aanwezig zoals de Viega inbouwreservoirs en zeer veel toegepaste Viega Multiplex badafvoeren.

 

Persen, veel sneller dan solderen

Viega ontwikkelde ruim 20 jaar geleden het persfittingsysteem met SC-contour als praktisch alternatief voor het solderen. De koperperstechniek is veel sneller dan het traditionele solderen en het SC-contour garandeert veilige verbindingen. De persfittinginstallaties zijn reeds in vele landen goedgekeurd voor vloeistof- en gasinstallaties. In slechts drie stappen wordt een verbinding gemaakt: opmaat snijden van de buis, plaatsen van de persfitting en markeren van de insteekdiepte. Met slechts één stuk gereedschap, een compacte persmachine, wordt de verbinding in slechts enkele secondes gemaakt.Eén van de bekenste series is de Viega Pexfit maar denk hierbij ook aan de koperen Profipress koppelingen niet alleen een perfecte perskoppeling maar ook één met de uitstraling van een schitterend stukje vakwerk.

Men blijft zoeken naar innovatieve oplossingen en producten die een meerwaarde voor de klant bieden: snellere installatie, grote bedrijfszekerheid en langere onderhoudsintervallen.