Badkamer Tilburg met inloopdouche

(Pin: 1144 5298)

Onze digitale badkamershowroom kent geen ruimtebeperkingen zodat het aantal toilet en badkamer ontwerpen dat we kunnen laten zien, eigenlijk onbeperkt is. Ook de grootte van een badkamer speelt geen rol zodat we met dit ontwerp van 360x180cm een wat ruimere badkamer kunnen laten zien die dan ook van alle gemakken is voorzien. Dat gemak begint al bij het dubbele IB badkamermeubel in de breedtemaat van 120cm. De beide wastafels zijn breed uitgevoerd, met afzetruimte aan de achterzijde tegen de muur, maar door de geringe diepte oogt het als een minimalistische wastafel die heel het badmeubel een strakke uitstraling meegeeft. De vormgeving van de afgebeelde kranen van Keuco Edition 300 passen perfect bij de wastafel en onderstrepen het design ervan. De bijpassende spiegelkast zorgt voor netheid door de afgesloten opbergruimte en zorgt voor de juiste hoeveelheid licht op het gezicht, ideaal voor de gezichtsverzorging of het opbrengen van make-up.


Ligbad


Het ligbad Riho Tubs is aan het voeteneinde smaller uitgevoerd omdat de voeten in het bad nu eenmaal minder breedte nodig hebben dan de schouders. Een prima ruil omdat hiermee extra vrije vloeroppervlakte wordt gecreëerd in badkamer Tilburg zelf. Ook zorgt deze smaller wordende vormgeving voor meer vloeiende lijnen in het interieur en past het beter bij de vorm van de zijwand die de inloopdouche afschermt. De badmengkraan is van Grohe Europlus en past goed bij de Grohe Rainshower, inclusief douchethermostaat, die in de inloopdouche is geplaatst.


Inloopdouche


De licht verhoogde douchevloer inclusief plateau verbindt het bad en de inloopdouche optisch met elkaar en zorgt ook voor het niveau dat noodzakelijk is om de douchegoot te kunnen plaatsen en de afvoer gemakkelijk te kunnen aansluiten. In de inloopdouche is een hoekdouchekorf van Keuco Moll t.b.v. het opbergen van verzorgingsproducten opgenomen, dezelfde accessoire lijn vindt u in de hele badkamer terug.


Tegels in natuurlijke tinten


De extra ruimte die het afgeschuinde ligbad heeft gecreëerd zorgt ervoor dat het wandcloset Duravit D-code inclusief het Geberit inbouwreservoir direct aansluitend aan de inloopdouche kunnen worden geplaatst. Een dergelijke opstelling vereenvoudigt het aansluiten van de riolering waardoor er minder hak- en breekwerkzaamheden hoeven te worden uitgevoerd. De zijwand behorende bij de inloopdouche en de achterwand inbouwreservoir zijn betegeld in wandpatronen met Mosa Terra tones. De witte wandtegels van Stiles en het antraciet van de Mosa vloertegels geven een sterk contrast met de dieprode designradiator van Zehnder Metro. Kortom Badkamer Tilburg is een complete strakke maar toch sfeervolle badkamer.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .