Duravit sanitair

1 tot 16 van 386

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 386

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duravit sanitair werkt voor het ontwikkelen van nieuwe sanitair producten samen met verschillende internationaal bekende ontwerpers die hun sporen op het gebied van design, zowel voor wat betreft badkamers alsook de WC, al hebben verdiend. Dit is zeer zeker niet alleen terug te zien in de doordachtheid en de vormgeving van de verschillende ontwerpen maar ook in de wereldwijde erkenning door Awards en designprijzen die Duravit voor haar sanitair series heeft mogen ontvangen. Omdat Sani-bouw voor haar badkamer ontwerpen ook graag uit gaat van het ‘andere’ badkamerontwerp hebben wij meerdere series van wastafels, badkamermeubelen en wandclosets in ons webshop assortiment opgenomen. Onderstaand vindt u er een aantal met een korte omschrijving van de door de designer gerealiseerde vormgeving.

 

2nd Floor, D-Code, Happy D.2, PuraVida en Vero van Duravit

Je ziet je badkamer in tegenstelling tot vroeger tegenwoordig als een deel van je huis. Met de 2nd Floor producten maakt Duravit met eenvoudige middelen de inrichting elegant en uitdagend. Met D-Code presenteert het Duitse sanitairbedrijf een lijn die niet eerder bestond met een consequente vormgeving die een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Happy D.2 is een lijn van Duravit die geschiedenis heeft geschreven. De nieuwe lijn is net als zijn voorganger veelzijdig, tijdloos en modern als de vorige. De uitstraling van PuraVida is elegant en luxe op een subtiele manier. Ook introduceert deze sanitair lijn een nieuwe uiting van minimalisme, deze keer met een meer vrouwelijke touch. Vero is een lijn waarbij de rechthoek niet is weg te denken. De producten van keramiek zijn rechthoekig van vorm en veelzijdig.

 

Philippe Starck, Duravit sanitair met naamsbekendheid

Met de lijn Starck 1 is men teruggegaan in de geschiedenis naar het begin van de badkamers en hun wijze van inrichting. Het toilet, bad en de wastafel zien eruit als hun voorlopers uit een middeleeuws verleden, de emmer, de waskom en de tobbe. De interpretatie is wel opvallend vernieuwd. De lijn Starck 2 van Duravit geeft de douchetubes en baden een nieuw, fris gevoel van lichtheid. Ook zijn deze meubels modern. Met Starck 3 heeft Duravit een diverse lijn met producten opgezet die misschien meer universeel design mag heten en voor elk type badkamer of WC bruikbaar is. Deze producten zijn goed betaalbaar. Philippe Starck bedacht daarna nog de serie X, een lijn die met het ensemble de vorm van een eenvoudige rechthoek heeft en een baanbrekend ontwerp was. Deze rechthoek heeft een rondom lopende rand met een strakke ruimte zonder ribbels om dingen op neer te leggen.