Fonteinkraan

1 tot 16 van 93

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 93

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We leren het onze kinderen al als ze nog heel klein zijn, als je klaar bent op het toilet, dan hoor je de fonteinkraan te gebruiken om je handen te wassen. Daarom is het ook belangrijk dat er in het toilet een goed en makkelijk bereikbaar fonteintje aanwezig is. In het toilet kiezen we meestal voor een kleine wasbak en dat is ook prima. We gebruiken dit fonteintje voornamelijk voor het handenwassen en omdat dit na het toiletbezoek zo belangrijk is, is het ook goed om voldoende aandacht te besteden aan de juiste fonteinkraan die er het beste bij past. Er is keus genoeg.

 

Fonteinkraantje in de toilet

 

Wanneer u bij ons op de website in de rubriek ‘Kranen’ rondkijkt, zult u zien dat u heel wat mogelijkheden heeft om uit te kiezen. Een fonteinkraan wordt veelal bediend met een hendel of met een draaibediening die vaak gewoon op de kraan zit maar soms ook aan het uiteinde van de uitloop. Wanneer u kiest voor een kraan met hendel , kunt u veelal zelf bepalen aan welke kant u de hendel neemt. Kijkt u wat het meest praktisch is in uw toilet, de hendel kan rechts of links. Meestal heeft een kraan op het fonteintje in het toilet een lage uitloop en alleen een aansluiting voor koud water. Hierbij moet u goed opletten dat de geselecteerde kraan wel hoog genoeg komt om ook de handen er voldoende onder te kunnen houden. Maar kijkt u niet alleen naar de praktische kant, de fonteinkraan is ook zeer bepalend voor de sfeer in uw toilet. Selecteert u een klassiek model kraan met de greep in de vorm van een kruis of juist een strakker vormgegeven model in RVS uitvoering.

 

Toiletaccessoires en de kraan op het fonteintje

 

Als er ook in de badkamer een WC is geplaatst wordt er eigenlijk zelden een extra fonteintje met bijbehorende fonteinkraan opgehangen. Het handenwassen na het toiletbezoek vindt dan gemakshalve aan de wastafel plaats. Hierbij speelt eigenlijk niet dat er onvoldoende ruimte onder de kraan beschikbaar is voor het handenwassen. Enkel bij een waskom of een opbouw wastafel kunt u beter een kraan met een hoge uitloop nemen. Voor het toilet hebben wij zeer moderne, maar ook hele klassieke of nostalgische fonteinkranen in het assortiment. Ook wat betreft de kleur kunt u bij ons alle kanten op. Het is uiteraard het mooist als de fonteinkraan aansluit bij de stijl van de andere toiletaccessoires en onderdelen van uw sanitair. Ook wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw kraan, bijvoorbeeld in geval van vervanging of reparatie, kijkt u eens rustig rond op onze website en u vindt vast wat u nodig hebt.