Supergres

1 tot 16 van 121

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 121

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het Italiaanse Ceramiche Supergres is een dynamisch en modern bedrijf dat innovatie met tegels beschouwt als één van de middelen om te voldoen aan de klantvraag naar hoogwaardige tegelcollecties en tailormade tegelproducten die aansluiten bij de steeds sneller veranderende trends in de markt. Supergres produceert vloertegels voor binnen en buiten toepassingen en wandtegels voor keukens, badkamers en het toilet. De collecties van Supergres tegels sluiten, met een brede waaier van beschikbare oppervlaktes en kleuren, aan bij de verschillende interieurstijlen en mengen zodoende perfect met de levensstijlen van vandaag en morgen. De klassieke, romantische, moderne of minimalistische stijl wordt dan ook gekenmerkt door evenwicht, elegantie en harmonie. Een eigenschap die zowel bij de wandtegels alsook bij de vloertegels, ongeacht de toepassing, voortdurend zichtbaar is.


Tegels brengen de woonkamer of badkamer tot leven

Kwaliteit van de Supergres tegels op het gebied van kleuren, verfijnde afwerking en gewilde details. Met de tegels van Supergres zijn de emoties die men voelt bij het bedenken van een nieuwe inrichting voor het interieur zoals de woonkamer, badkamer of het toilet, de daarbij passende kleuren, decoraties en afwerkingen om te zetten naar iets tastbaars. Collecties die onder andere deze tastbaarheid bezitten zijn de houtlook of houtdecor tegels van Travel of het zeer uitgebreide programma van vloertegels en decors van Smart Town. Maar ook Carnaby, Lake Stone, Air, Nouveau en Gotha zijn tegels die deze ruimtes tot bloei kunnen brengen precies zoals u ze in gedachten had. Het interieur tot leven laten komen en het creëren van unieke en persoonlijke atmosfeer met een intens Italiaans tintje, dat bewerkstelligen de vloer- en wandtegels van Supergres.


Made in Italy

Ceramiche Supergres is trots de keramische tegels in Italië te produceren waardoor de typische Italiaanse stijl, het design en de kwaliteit onderdeel uit maken van het merk. Wie "Made in Italy" koopt mag er dan ook zeker van uit gaan dat de keramische tegelproducten worden geproduceerd in Italië met behulp van verantwoorde grondstoffen en gemaakt door zeer gekwalificeerde medewerkers, met avant-garde technologie die het milieu respecteren en zorgen voor de beste werkomstandigheden. Gemaakt in Italië is voor de wand- en vloertegels van Supergres dan ook niet enkel een commerciële slogan, maar ook de uitdrukking van sterke bedrijfswaarden geïnspireerd door eerlijkheid, ethiek en verantwoordelijkheid.