Bonfix

1 tot 16 van 210

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 210

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bonfix knelkoppelingen voor koperen leidingen


Wanneer je leidingen gaat aanleggen voor gas, verwarming of water is het soms beter om knelkoppelingen te gebruiken. Knelkoppelingen werken beter en staan mooier dan wanneer je de buizen aan elkaar soldeert. Bovendien kun je makkelijker correcties aanbrengen, door de knelkoppelingen weer los te draaien. Er zijn verschillende knelkoppelingen op de markt, bijvoorbeeld van Bonfix.


Makkelijk in gebruik

Knelkoppelingen van Bonfix zijn makkelijk in gebruik en door iedere gemiddelde klusser te gebruiken. Gebruik bij voorkeur knelkoppelingen als solderen geen optie is (zoals in de kruipruimte of onder de vloer) en als je snel en netjes een leiding aan wil leggen.


Gas, water, verwarming

Er zijn verschillende Bonfix knelkoppelingen verkrijgbaar voor verschillende klussen. Let wel dat je voor gasleidingen andere knelkoppelingen nodig hebt dan voor water. Dit in verband met de veiligheid voor het vervoeren van gas door speciale leidingen. Voor water en verwarming gevoed door warm water kun je de gewone knelkoppelingen gebruiken.


Verschillende vormen

Om de leidingen voor gas, water of verwarming goed door of langs een muur te leiden, kun je verschillende soorten knelkoppelingen van Bonfix gebruiken. Zo zijn er knelkoppelingen die je alleen tussen de verschillende delen van de leidingen plaatst. En er zijn Bonfix knelkoppelingen die je ter ondersteuning van de leiding ook aan de muur kunt bevestigen. Knelkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals t-stukken, sokken, puntstukken en schroefbussen.

 

Ruim assortiment Bonfix knelkoppelingen

Wanneer je aan een klus met leidingen gaat beginnen is het verstandig om een verschillende knelkoppelingen in huis te halen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het monteren.