Badkamer Amsterdam

(Pin: 1930 6495)

Een modern design met een strakke vormgeving vindt u in badkamer Amsterdam die nog eens wordt benadrukt door de betegeling met mat witte wandtegels van Stiles in de maat 20x60cm en de donkergrijze Revigres vloertegels met een natuurlijk patroon uit de serie Dual in de kleur Preto. Op een aantal plaatsen is de Revigres Dual serie ook gebruikt om wanden mee te betegelen, hiervoor zijn verschillende maten (5x60cm, 10x60cm en 15x60cm) door elkaar gebruikt om een mix te creëren.


Inloopdouche en wandcloset


In de inloopdouche heerst ontspanning dankzij het Hansaliving douchesysteem en gemak omdat de voorverwarmde handdoeken en de noodzakelijk verzorgingsproducten zich allemaal binnen handbereik bevinden. Hiervoor zorgen de wandkorven van Sam uit de collectie Way en het betegelde plateau met daarboven de designradiator Vitalo van Zehnder. De overige badkameraccessoires zoals een toiletborstelhouder, de toiletrolhouder en de diverse handdoekhouders zijn eveneens uit de collectie Sam Way. Net naast de ingang van de inloopdouche is een Wisa hoekinbouwreservoir geplaatst met een bedieningspaneel uit de serie Delos. Het gemonteerde wandcloset is het Pro model van Laufen.


Badkamermeubel


Badkamer Amsterdam is ook voorzien van een ligbad, eveneens van Wisa uit de serie Agape, dat met zijn maatvoering van 180x80cm verrassend veel ruimte biedt en door de schuin aflopende wanden aan beide zijden, zelfs geschikt is voor gebruik door 2 personen. De badmengkraan en de op de wand gemonteerde handdouche, uit de Hansa collectie Designo, zijn net zoals de afvoer en de overloopcombinatie in het midden (van de wand) geplaatst zodat deze niet storen als u gezamenlijk van het bad gebruik maakt. Het badkamermeubel IB Lot met spiegelkast en verlichting is leverbaar in diverse breedtes en glans of matte kleuren, ook levensechte houtnerven zijn mogelijk. De beide wastafelkranen zijn ook van Hansa Designo.  

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .