1 tot 16 van 42

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badkamers

Badkamers worden vandaag de dag meer en meer gezien als een ruimte die men niet alleen gebruikt voor het dagelijkse ritueel van persoonlijke hygiëne maar ook als een ruimte voor ontspanning en het verwerken van de alledaagse drukte en stress. Een moment voor jezelf om van te genieten, je lichaam te verzorgen en te verwennen, zodat men weer fris en met herwonnen kracht de badkamer verlaat. Persoonlijke verzorgingsproducten zijn hierbij natuurlijk onmisbaar en kunnen in combinatie met tijd voor jezelf al een groot verschil maken, maar deze ontwikkeling heeft ook invloed op de wijze van ontwerpen en inrichting van de badkamer.
 

Badkamer ontwerp

In de eerste plaats omdat men enkel een gevoel van welbehagen kan krijgen in badkamers waarin men zich prettig en op zijn gemak voelt. Dit betekent een passend ontwerp dat rekening houdt met de persoonlijke voorkeuren, zoveel als mogelijk ruimtelijk aanvoelt en door de indeling alsmede het gebruik van de juiste tegels, tegelindeling en kleuren, enorm aanspreekt. Ook kan men in het ontwerp al constructieve zaken intekenen zoals een betegeld zitje in de douche dat is voorzien van verwarming, makkelijk in het gebruik en tegelijkertijd aangenaam ontspannend.
 

Installatiewerk

En in de tweede plaats omdat er veel producten verkrijgbaar zijn die van badkamers een wellness oase kunnen maken. Dit kunnen producten zijn die bij het ontwerpen of inrichten van de badkamer al een belangrijke rol spelen, zoals bijvoorbeeld de wens voor het plaatsen van een sauna, een stoomdouche - of juist een hele grote inloopdouche met veel vrijheid -, een whirlpool of een Sunshower. Maar ook producten die van invloed zijn op het uitvoeren van de werkzaamheden of het aan te schaffen installatiemateriaal. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een grote waterval- of stortdouche - met of zonder zijdouches uitgevoerd - die vraagt om een waterleiding met een grotere diameter of wellicht zelfs een CV-ketel met meer capaciteit.
 

Badkamers geïntegreerd

Badkamers worden steeds meer een onderdeel van het gehele interieur als het gaat om het design, de stijl en de inrichting. De en suite badkamer ,die geïntegreerd wordt met de slaapkamer, is hier een goed voorbeeld van. Een ontwikkeling die hogere eisen stelt aan het badkamer ontwerpen en met name de materiaal- en vakkennis van de ontwerper. Sani-bouw kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring en ontwerpt graag de bij u passende badkamer voor u.

 

Badkamer tips