Badkamer Groningen

(Pin: 2802 2582)

Een digitaal 3D ontwerp van een badkamer Groningen die niet alleen erg compleet is maar ook van veel gebruiksgemak is voorzien. Het dubbele wastafelmeubel biedt ruimte voor een gezamenlijk gebruik terwijl de inloopdouche, bij een gelijktijdig gebruik van de badkamer, juist weer voor privacy en een soort van intimiteit zorgt. De handige mogelijkheid om direct naast het ligbad gebruiksartikelen zoals zeep en shampoo neer te zetten en het eveneens betegelde zitje, dat ondersteunding kan bieden bij het afdrogen of het aankleden, maken dit ook tot een comfortabel badkamer ontwerp.


Aan de ene zijde van badkamer Groningen is het ligbad en de inloopdouche ondergebracht. Door de badombouw middels een geringe verhoging als het ware te koppelen aan de betegelde vloer van de inloopdouche ontstaat een mooie verbinding tussen de beide elementen. Deze wijze van constructie biedt ook voordelen bij het monteren van de douchegoot of een afvoerputje en het aanleggen van de noodzakelijk afvoerleidingen indien het, i.v.m. de noodzakelijke hoogte, in de (smeer)vloer brengen hiervan geen mogelijkheid is. De collectie Wisa baden is niet alleen in vormgeving erg veelzijdig maar biedt ook veel verschillende afmetingen van ligbaden. Indien er dus behoefte is aan een afwijkende maat bieden de Wisa baden vaak de oplossing die ook nog betaalbaar blijft. Het ligbad in deze badkamer is voorzien van een Hansgrohe Focus badkraan.


De inloopdouche kent een kleine betegelde wanduitbouw die net voldoende is om het leeuwendeel van het spatwater binnen de douche te houden. Ook de positie van de Hansgrohe glijstangcombinatie, die het water van de opening af sproeit, zorgt er voor dat het water in de badkamer naast de inloopdouche tot een minimum beperkt blijft. De gebruikte douchegoot stamt uit de collectie van Van den Berg afvoerputten en is leverbaar is zeer veel varianten waardoor er altijd een passend exemplaar te leveren is.


Ook het IB badkamermeubel is in heel veel verschillende maten en uitvoering te leveren. Daarnaast zorgen de afwerkingen in allerlei matte of hoogglans kleuren, de diverse houtdecors (al of niet met houtnerven) en de keuzevrijheid in wastafels voor een persoonlijke diversiteit. De wastafelkranen zijn eveneens uit de Hansgrohe Focus serie. De witte Stiles wandtegels in 30x60cm en de verschillende tegelmaten, inclusief mozaïektegels, uit de Keope Unik serie bieden mogelijkheden voor een uniek en bij deze badkamer Groningen passend tegelplan. De designradiator Zehnder Zeno zorgt in dit interieur voor de finishing touch en maken deze badkamer Groningen helemaal af.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.