Douchedeur

1 tot 16 van 136

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 136

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draairdeur, schuifdeur of vouwdeur?

 

Er is niets zo fijn als douchen. Zeker na een drukke dag kan het warme water uit de doucheknop aangenaam aanvoelen. Het verfrist, ontspant, maar geeft ook de nodige energie. Wij douchen met z'n allen ook ontzettend veel en het is geen wonder dat we steeds meer gaan eisen van onze douche. Het is dus geen wonder dat de oude, vaak plakkende douchegordijnen verdwijnen en plaats maken voor moderne en praktische douchecabines. Dit zit er niet alleen heel mooi uit, maar het is ook zeer praktisch. Zo heeft u bijvoorbeeld genoeg ruimte om u te douchen, terwijl uw privacy gewaarborgd blijft. Geen plakkende gordijnen meer, waarvan de stof vaak niet eens overeenkomt met de uitstraling van uw douche.


Soorten douchedeuren


De douchedeur is er in vele soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen, maar ook de ruimte kunt u douchedeuren realiseren in uw badkamer. Denk hierbij aan een enkele douchedeur, maar ook dubbele modellen die u kunt openklappen horen tot de mogelijkheden. Zelfs het plaatsen van schuifdeuren is een optie. Of wat dacht u van een vouwdeur die u tegen de wand kunt klappen als u hem niet gebruikt, perfect om ruimte te besparen, nisdeur of draaideur?


Privacy in de badkamer


Een douchedeur is zeer praktisch. Ze zonderen de doucheruimte af, waardoor er nog huisgenoten in de badkamer kunnen als u doucht. De douchedeuren zelf zijn uitvoerbaar met gewoon glas, decor glas waardoor er al minder inkijk mogelijk is en gesatineerd glas waardoor er helemaal niet doorheen gekeken kan worden waardoor u meer privacy in de badkamer heeft. Verder is het heel goed schoon te houden en straalt het veel meer sfeer uit dan een douchegordijn. Om nog maar te zwijgen over het droogmaken van de douche, na het douchen. Douchedeuren houden water tegen. Een gordijn nauwelijks.