Schonox

1 tot 16 van 81

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 81

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schonox tegellijm en voegsel

Met een bestaansgeschiedenis van meer dan 120 jaar is Schonox is een absolute specialist in hoogwaardige producten voor de bouwsector. In meer dan 20 landen is Schonox actief als producent en leverancier van producten zoals tegellijmen, voegsel, siliconenkit. Kortom alle producten die u nodig heeft bij het tegelzetten.
Bent u binnen of buiten bezig met het leggen van tegels op wanden of vloeren dan zijn de producten van Schonox een absolute must. In deze categorie vind u al onze producten die u van pas kunnen komen bij het tegelleggen. Denk aan poederlijm, siliconenkit, dispersielijm, voegsel en meer. Deze producten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen.


Siliconenkit

Bijvoorbeeld de siliconenkit van een hoogwaardige kwaliteit voor het afdichten van voegen en kieren. Bij het zetten van het sanitair wilt u alles waterdicht hebben. Dit karwei let heel nauw en daarvoor hebben wij de uitermate geschikte siliconenkit van Schonox. Deze hebben wij beschikbaar in verschillende kleuren die aansluiten bij de klus waar u mee bezig bent!


Pastalijm en poederlijm

Uw tegellijm koopt uw ook bij ons. Denk hierbij aan dispersielijmen (pastalijm) en poederlijmen. De pastalijmen kunt u direct gebruiken en geschikt voor vlakke oppervlakken zoals het betegelen van binnenwanden. Deze lijmsoort heeft als bijkomend voordeel dat u geen restafval heeft. De Schonox poederlijmen zijn weer zeer waterbestendig en ook zeer geschikt voor vloer- en wandtegels. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan keramische bekleding, porcellanato, bouw- en isolatiemateriaal. Wij verkopen deze lijn voor het zetten van vloer- en wandtegels voor zowel binnen als buiten het huis.


Voegmortels

Voegmortels van Schonox zijn ook aanwezig in ons assortiment. Wilt u een echt mooie bestrating dan is dit product ideaal. Ook voor het strak metselen van een muurtje. Voegmortels zijn bij ons in verschillende kleuren beschikbaar. Kortom bij ons heeft u een ruime keuze uit hoogwaardige producten. Bestel ze nu snel online!