Dubbele wastafel

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U kent het vast wel, dringen voor de wastafel. Vooral 's morgens vroeg kan het vaak spitsuur zijn in de badkamer. De kinderen moeten naar school en willen voor die tijd nog even hun tanden poetsen. Onze pubers staan voor de spiegel en brengen hun haar in model. En zelf moeten we naar ons werk en willen we ook nog even onze tanden poetsen. Vaak gaan we met z'n allen rond dezelfde tijd de deur uit en willen we dus ook rond dezelfde tijd in de badkamer ons toilet maken. Het geeft uiteraard niets om als gezinsleden even op elkaar te moeten wachten, maar kiezen voor een dubbele wastafel is absoluut een voordeel.


Niet meer wachten met een dubbele wastafel

 

Wanneer u in uw badkamer kiest voor een dubbele wastafel, kunnen er in ieder geval twee personen tegelijkertijd hun tanden poetsen. Is dat even handig als we 's morgens allemaal haast hebben. Om te profiteren van een dubbele wastafel is uw badkamer, hoeft u niet eens over een extreem grote badkamer te beschikken. De wastafels zijn in verschillende breedtematen te krijgen. De smalste is zelfs maar 1000 mm. Dit model moet in veel badkamers zeker wel passen. Wij verkopen verschillende modellen als het gaat om een dubbele wastafel. We hebben de Sphinx 345 met 2 kraangaten en 2 waskommen. Dit strakke model is leverbaar in de kleur wit en is op voorraad. Een hele mooie wastafel voor het gebruik door twee personen tegelijkertijd, is bijvoorbeeld ook het model van Laufen. Dit is een ovaal model in wit-zwart. Ook Villeroy & Boch beschikt over een groot aantal wastafelmodellen in keramiek, passend bij verschillende badkameronderkasten uit diverse series.


Online bij Sani-bouw

 

Met een uitgebreide keuze in allerlei prijsklassen zijn we bij Sani-bouw niet tevreden. We laten ook graag even zien hoe een dergelijke dubbele wastafel, al of niet met een badkameronderkast, er in uw badkamer uitziet. Dit kan middels een gratis 3D badkamermeubelontwerp dat wij graag voor u uittekenen en daarmee de nieuwe wastafels haarscherp in uw huidige badruimte projecteren. Wilt u ook genieten van deze luxe en wachtrijen op de meubelboulevard en in de badkamershowroom voorkomen, kijkt u dan eens rustig rond op onze website en in de online showroom met veel badkamerinspiratie en ideeën.