Wastafelonderkast

1 tot 16 van 646

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 646

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een wastafelonderkast, bergruimte in de badkamer


Bij een wastafel hoort natuurlijk een aantrekkelijke wastafelonderkast. Zeer praktisch om uw badkamerbenodigdheden mooi uit het zicht op te bergen en toch altijd bij de hand te hebben. Voor elke wastafel in elke badkamer bestaat er een bijpassende wastafelonderkast door de ruime keus in stijl, kleur en materiaal. Varieer in handgrepen en poten en pas de wastafelonderkast geheel aan naar uw eigen smaak.


Een wastafelonderkast maakt uw badkamer compleet. Gebruik de ruimte in de wastafelonderkast om uw douche-, bad- en toiletartikelen, handdoeken en schoonmaakartikelen netjes uit het zicht op te bergen. Zo kunt u er gemakkelijk bij, terwijl uw badkamer er opgeruimd en verzorgd uit blijft zien. De aansluitingen van de wastafel worden door een wastafelonderkast ook aan het zicht onttrokken, terwijl zij toch goed bereikbaar blijven voor eventueel onderhoud.

 

Onderkast met lades of deurtjes


U kunt kiezen voor een traditionele kastindeling, mét legplanken of zonder. Of kies voor een wastafelonderkast met lades. Zo maakt u maximaal gebruik van de diepte van de kast. De kast kan op pootjes geplaatst worden, of zwevend aan de wand bevestigd worden. U kunt kiezen voor een eigentijdse stijl of juist een klassieke uitstraling in uw badkamer. Er kan uit een grote variatie van materialen en kleuren gekozen worden, u kunt kiezen voor een greeploze deur of een keuze maken uit de vele knoppen en handgrepen.


Kortom: voor iedere badkamer en iedere wastafel bestaat er een bijpassende wastafelonderkast, geheel naar uw wens uitgevoerd. Door het toevoegen van een badkamerspiegel of een spiegelkast creëert u zelf uw eigen badkamermeubel. Kijk rond in onze webshop en laat u inspireren. De klantenservice van Sani-bouw staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.