Ideal Standard sanitair

1 tot 16 van 118

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 118

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ideal Standard toen en nu

Het sanitairmerk Ideal Standard heeft zijn wortels liggen in de Verenigde Staten. Hier werd zo'n 135 jaar geleden een kleine werkplaats opgericht door een aantal immigranten die oorspronkelijk afkomstig waren uit Ierland. Zij begonnen hun bedrijf Ideal Standard met het maken van toiletten en wastafels. De producten die zij toen maakten werden allemaal vervaardigd van gietijzer. Dit bedrijf van sanitair en de eerste vormen van badkamermeubelen heeft vanaf de start een enorme groei doorgemaakt en geniet inmiddels een brede internationale bekendheid. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Brussel en daarvandaan zijn ze actief in het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en uiteraard ook in Europa.
 

Kenmerken van Ideal Standard sanitair

Iedere medewerker binnen dit bedrijf weet hoe belangrijk badkamers zijn voor de huidige mens. Want voor veel mensen is de badkamer de ideale plaats om heerlijk te kunnen ontspannen en daarbij is het prettig om zich dan te kunnen baden in comfort en luxe. Dit is zeker mogelijk bij dit kwaliteitsmerk in de wereld van het sanitair. U kunt bij hen kiezen uit zeer luxueuze badkamerseries zoals Connect, Mia en Tonic. Veelal is gekozen voor materialen met zachte vloeiende rondingen. Ideal Standard plaatst graag de mens in het middelpunt en dat is goed zichtbaar in de luxe en het gebruiksgemak van hun producten.
 

Badkamerproducten

Ideal Standard levert een breed assortiment aan badkamerproducten. Zo leveren zij sanitair, badkamermeubilair, kranen, douchesystemen, enz. Het bedrijf beschikt over een groot aantal referentie objecten, van woningen tot grote kantoorpanden, die duidelijk maakt dat hun productlijnen breed toepasbaar zijn binnen het gehele marktsegment van badkamers en openbare toiletruimtes. De keuze voor het sanitair of de badkamermeubelen wordt gemaakt op basis van de vormgeving, het gemak dat de producten bieden, de prijsstelling en de kwaliteit. Innovatie staat ook hoog in het vaandel, een voorsprong kan je enkel behouden door voortdudrend na te deneken over de wensen voor het toielt en de badkamer van morgen. En op deze manier willen ze graag het favoriete badkamermerk zijn van zowel bedrijven als voor de particuliere sector. Tenslotte is er bij dit bedrijf ook grote aandacht voor duurzaamheid en milieu, zowel bij de productie alsook bij het restproduct na jaren van tevreden gebruik.
 

Ideal Standard bij Sani-Bouw

Ook bij ons kunt u terecht voor sanitair van dit badkamermerk. Zo leveren wij dit sanitair zoals de diverse modellen wandclosets, de duoblokken, (opzet) wastafels, fonteintjes, planchets en badkamermeubelen voor een meer dan concurrerende prijs. De meeste meubelartikelen van dit merk zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of houtdecors die de veelzijdige toepasbaarheid van het badkamermeubilair verder aantonen en bevestigen. Ronde vloeiende vormen met een zekere zachtheid zijn hierbij kenmerkend voor dit merk sanitair, maar wilt u graag een wastafel in een vierkante uitvoering, dan is ook dat prima mogelijk. Een overzicht van het uitgebreide assortiment van de Ideal Standard sanitairproducten is terug te vinden in dit gedeelte van de website en onder de tab badkamermeubelen bovenaan de website in het menu.