Vrijstaand bad

1 tot 16 van 28

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 28

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vrijstaande baden

 

Bent u op zoek naar een mooi bad dat niet alleen comfortabel is maak ook als eyecatcher er echt uit springt, dan is een vrijstaand bad een goede keuze. Een dergelijk bad is in verschillende vormen en afmetingen te koop. Zo kunt u een moderne of traditionele vorm in de badkamer neerzetten die in ieder geval creativiteit als overeenkomst hebben. Deze baden zijn een interessant alternatief voor traditionele ligbaden of hoekbaden van merken als Wisa, die vaak moeten worden ingebouwd. De vrijstaande ligbaden maken op een hele andere manier gebruik van de ruimte in uw badkamer.


Badkamer En suite?


Het is logisch om het een vrijstaande bad in de badkamer te plaatsen maar vandaag de dag is de badkamer En suite ook heel erg populair. Hier leent het vrijstaande bad zich perfect voor omdat het niet alleen een statement in de ruimte maakt maar ook prima al scheiding tussen slaapkamer en de en suite badkamer worden gebruikt. Daarnaast is een dergelijk bad ook aan alle kanten mooi afgewerkt, zeker in combinatie met een staande badkraan bijvoorbeeld van het merk Axor.


De vorm van het bad


Een vrijstaand bad is er niet in een standaard vorm of materiaal, natuurlijk zijn er de klassieke vormen met het bad op pootjes waar Villeroy & Boch enkele fraaie exemplaren van in de collectie heeft. Een ander uiterste is het erg modern vormgegeven bad Moments van Ideal Standard dat zelfs met doorzichtige zijwand panelen uitgevoerd kan worden. Dit geeft door het doorstralen wel een extra dimensie aan het onder het bad bouwen van LED verlichting. De verschillende materiaalmogelijkheden waaruit het bad is gemaakt bepalen ook mede de vormgeving, met een Solid Surface materiaal is er meer mogelijk dan het acryl bad. In ieder geval hoort het natuurlijk een vrijstaand bad te zijn dat bij het interieur past.


Whirlpool


Een aantal vrijstaande baden, onder andere Hoesch, kunnen ook worden geleverd met een whirlpoolsysteem dat van het gebruik van de badkamer een wellness oase kan maken. Relaxen en ontspannen is daarmee het credo, zeker in combinatie met een goed boek of een lekker MP3 muziekje van Aquasound. Mocht u advies of ondersteuning nodig hebben om het voor u juiste bad te selecteren of een badkamerontwerp om een vrijstaand bad in uw badkamer of En suite in te tekenen dan helpen wij u graag verder.

 

Voorbeelden van badkamers met een vrijstaand bad:

Strakke badkamer met vrijstaand bad, eiken badmeubel en stucwerk