Laufen sanitair

1 tot 16 van 210

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 210

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De oorsprong van het sanitair merk Laufen ligt in 1892, in een fabriek voor bakstenen in Zwitserland. Vandaar is het bedrijf door de jaren heen ontwikkeld tot een fabrikant die vooral producten van keramische materialen produceerde. Vanaf de jaren ‘50 is het bedrijf begonnen met de fabriceren en verkopen van sanitair. Ze waren de eerste producent hiervan in Zwitserland en zijn in de jaren daarna verder gegroeid en ook steeds bekender geworden in de Benelux. Ook is de collectie van Laufen steeds verder uitgebreid en omvat nu zowel designserie zoals Alessi Dot en Palomba met één van de langste keramische wastafels in het pakket. In 2000 kregen ze uiteindelijk de status van de grootste en meest winstgevende producent van sanitair voor badkamers en toilet.


Sanitair van Laufen in de badkamer

Bij Laufen willen ze ons de badkamer echt doen beleven als een leefruimte, en wie wil dat nu niet? De badkamer is vaak een ruimte in onze woning waarin we ons heerlijk kunnen verfrissen en ontspannen of met Laufen Alessi One, LB3, Living en Pro sanitair een echte revival doormaken. Voor iedere smaak een stijl die de badruimte echt de sfeer meegeeft die u nodig hebt om de leefruimte te ervaren. Op de Sani-bouw website kunt u de stijl van dit merk met design wastafels en wandclosets maar ook mooie series met een aantrekkelijk prijsniveau ontdekken, de wastafels en de diverse wandclosets komen ook vaak terug in de badkamervoorbeelden in de online badkamer showroom. U zult zien dat ze unieke producten leveren. Dit komt mede doordat ze, ten aanzien van hun ontwerpen, onderhevig zijn aan Noord Europese invloedsferen maar tegelijkertijd ook de Italiaanse, meer Zuid Europese invloeden merkbaar en zichtbaar zijn. Dit levert een unieke stijl op en die tegelijkertijd het keurmerk van echte Zwitserse kwaliteit met zich meedraagt.


Duurzaam sanitair in de badkamer

Het milieu is hoog in de waardeketen opgenomen bij Laufen. Ze onderscheiden zich door duurzame productieprocessen die uiteindelijk dan ook leiden tot duurzame sanitair producten. Blijkbaar doen ze dit erg goed, want ze hebben op het gebied van milieubewustheid al een aantal prijzen in de wacht kunnen slepen. Een voorbeeld van deze milieubewustheid is te zien in de serie "Mimo", deze producten zijn volledig gemaakt van gerecyclede materialen. En bij het Laufen wandcloset wordt ook dat men meestal kiest voor een exemplaar dat geschikt is voor het type inbouwreservoir dat met een minimale hoeveelheid water de WC doorspoelt. Een echte waterbesparing dus die zich ook vertaald naar een lagere rekening.

 

Laufen bij Sani-bouw

Wij bieden verschillende series van dit unieke merk aan, zoals Fiora, Form en Smal. De producten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een schitterende wastafel in de combinatie kleur wit zwart zoals de Mimo leverbaar is. Wanneer u interesse heeft in dit merk, raden wij u aan eens rond te kijken op onze website. Wilt u advies over Laufen sanitair, bel ons gerust.