Keramag sanitair

1 tot 16 van 107

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 107

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keramag sanitair 

Blijvende waarde creëren is de statement die erg goed past bij het sanitair van de van oorsprong Duitse firma Keramag die sinds enige tijd onderdeel uit maakt van het Sanitec concern. Deze wereldwijd opererende onderneming, die ook meerwaarde creëert door het ontsluiten van mogelijkheden binnen de deelnemende bedrijven onderling, omvat verschillende grote merken op het gebied van sanitair en installatiematerialen. Het sanitair van Keramag wordt door veel mensen altijd als ietwat bijzonder beoordeeld, bijzonder design dat een grote groep van gebruikers aanspreekt in combinatie met praktische gebruiksmogelijkheden, kwaliteit en betaalbaarheid zijn hier onder andere de redenen voor. Ook beschikt Keramag over een groot scala aan verschillende producten binnen een bepaalde sanitairserie zodat er eigenlijk altijd wel een complete badkamer of toilet kan worden ingericht met bijpassende producten. Hierdoor ontstaat eenheid en een rustig geheel en identiek gevoel. Tel daarbij de mooie uitstraling die er voor zorgt dat het sanitair van Keramag in vele badkamers en toiletten past en je hebt nog een reden waarom veel consumenten en binnenhuisarchitecten dit aantrekkelijke producten vinden.

 

Keuze vrijheid en mogelijkheden met Keramag

Er zijn veel verschillende serie van Keramag waar een keuze uit kan worden gemaakt, dit maakt dat er voor ieders smaak wel een bijpassende oplossing te vinden is. Sanitairseries zoals 500 by Antonio Citterio de meesterdesigner, de Flow 300 met zijn markante en opvallende vorm, de strak vierkante en rechthoekige vormen van Renova Plan en juist de ronde contouren van Joly die soms uitlopen in een aangehecht plateau met praktische gebruiksmogelijkheden. Veel van de keramische wastafels van Keramag zijn ook uitstekend te combineren met wastafelonderkasten of wastafelplateaus, inclusief de mogelijkheid voor (kleine) kasten met lades of deuren voor het creëren van ruimte ten behoeve van de dagelijks noodzakelijke reinigingsproducten in de badkamer. Dit meubilair kent verschillende bijpassende afwerking waarvan houtdecor en diverse lakkleuren er enkele van zijn. Deze opties met het badkamermeubilair, in combinatie met de vele vormen en maten van de wastafels, de wandclosets en de fonteintjes brengt de zekerheid dat er altijd een geschikte combinatie samen te stellen is die individualiteit voor uw eigen badkamer bijna gegarandeerd.


Een bijzondere badkamer ontwerpen

Naast alle standaard sanitaire objecten en producten die Keramag op de markt brengt zijn er ook een aantal die er net even uit springen en die niet iedere badkamer fabrikant in zijn programma heeft. Ze maken bijvoorbeeld fonteintjes met een plus, een makkelijk plateau geeft niet alleen ruimte maar ook een meer complete look zodat een dergelijk fonteintje ook perfect bruikbaar is als kleine wastafel in een kleine badkamer. Een planchet van keramiek in dezelfde vormgeving als de andere items uit de serie, kan in combinatie met een losse spiegel en een speelse plaatsing tot een attractieve blikvanger worden. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten uitstortgootstenen die vaak goed van pas komen in de bijkeuken, de garage of gewoon in een kantoorgebouw of ziekenhuis ten behoeve van het ondersteunen bij de reiniging van het gebouw.
Keramag maakt het onderscheid en dat start voor hen met het maken van bijzondere en net even andere producten die de klant waar voor zijn geld geven. Mooi sanitair design met veel verschillende vormen in een prima kwaliteit, zoals u mag verwachten van een bedrijf met zo’n historie.