Regendouche

1 tot 16 van 213

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 213

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Regendouche, glijstang, handdouche of een combinatie

 

Wat is er lekkerder dan je dag te beginnen met een heerlijke regendouche? Ervaar het heerlijke ontspannen gevoel van een tropische regenbui, gewoon in je eigen badkamer. Een regendouche heeft een grote douchekop en bij een aantal merken, waaronder Hansgrohe en Grohe, een speciale ingebouwde techniek die lucht mengt met het water. Hiervoor zuigt hij door kleine openingen lucht aan. Je douchestraal verandert op deze manier in een weldadige mist van druppels die een heerlijk gevoel op je huid geven. Een dergelijke douchekop heeft een lekker brede straal waardoor je er gemakkelijke met heel je lichaam onder kan staan. Dit zorgt ervoor dat je lichaam goed op temperatuur blijft, wat deze douche zeer geschikt maakt voor een inloopdouche.


Vele mogelijkheden met regendouches


Regendouches zijn er in vele verschillende uitvoeringen en kunnen in iedere badkamer toegepast worden. Wil je er eentje inbouwen in je bestaande douche? Of verbouw je heel je badkamer en wil je een grote inloopdouche maken? Wil je de douche inbouwen in je muur of plafond? Of simpelweg op de muur bevestigen? Het is allemaal mogelijk en hangt af van jouw persoonlijke wensen. Ook zijn er speciale waterbesparende douchekoppen verkrijgbaar.


Combinatie met handdouche


Combineer een regendouche altijd met een handdouche op glijstang of wandhouder. Hiermee kan je jezelf afspoelen en je doucheruimte schoonmaken. Bovendien is het voor degenen met lang haar prettig dat er ook even snel gedoucht kan worden zonder dat het haar nat hoeft te worden.

 

Aan- en afvoerleidingen


Deze douche verbruikt een ruime hoeveelheid water. Let er daarom op dat de aan- en afvoerleidingen zoals de PVC buis dit aankunnen. Veel sifons laten maximaal slechts 30 liter water per minuut door. Zeker wanneer je een inloopdouche wilt maken met twee regendouches dien je hier aandacht aan te besteden om overstroming te voorkomen. Let ook bij het gebruik van een douchegoot op de afvoercapaciteit.