Vloertegels

1 tot 16 van 1927

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1927

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vloertegels decoreren uw gehele interieur

 

Vloertegels versterken of nuanceren de gekozen stijl in het interieur. Of u nu de badkamer, keuken, toilet of een ander gedeelte van het interieur gaat renoveren, met het gebruik van vloertegels kunt u detaillering toevoegen aan iedere ruimte in uw woning. De diversiteit in niet alleen groot in het aanbod van vloertegels maar ook de formaten van mozaïek of stroken tot tegels van 100x300cm, creëren oneindig veel mogelijkheden om uw interieur de finishing touch mee te geven. Ook de verschillende materialen waaronder natuursteen, keramiek en glas of de ultragres of porcellanato vloertegels en de mogelijke tegelafwerkingen zoals brushed, getrommeld of gerectificeerde vloertegels, zorgen ervoor dat het tegelplan voor uw tegelvloer uniek is in zijn uitvoering. Voor de badkamer is er vaan een passende vloertegel bij de wandtegels.

 

Betegelen met vloertegels

 

Bij het betegelen van de vloer is het gebruik van één soort van materiaal voor de gehele ruimte eigenlijk wel gebruikelijk. De combinatie tussen verschillende materialen komt wel voor maar dan betreft het bijvoorbeeld een gedeelte onder de allesbrander of de open keuken die dan wel van een betegeld gedeelte worden voorzien. Deze overgang in de vloer tussen twee ruimtes hoeft echter niet per definitie recht te zijn, mooie designvoorbeelden van echt in elkaar overvloeiende vloeren zijn ook beschikbaar. De variatie voor vloertegels kan ook gecreëerd worden door het aanbrengen van tegelpatronen. Eén van de mogelijkheden daarbij is het gebruik van vloertegels in verschillende formaten, deze worden in elkaar gelegd tot één passend geheel dat vervolgens als steeds terugkerend patroon op de vloer wordt aangebracht.

 

Tegelvloer

 

Ook door het toevoegen van tegels in een andere kleur of afwerkingen, waarmee dan randen, willekeurige patronen of ´om en om´ indelingen kunnen worden gevormd. Hier ziet men ook wel dat tegels met behulp van een tegelsnijder of waterzaag worden doorgesneden of gezaagd om vervolgens met de andere tegelkleur of de afwijkende oppervlakte afwerking te worden samengevoegd tot één geheel. Bijvoorbeeld door beide vloertegels diagonaal door te snijden en deze tegen elkaar te verwerken tot één vloertegel. Ook het snijden van bijvoorbeeld een standaard 60x60 cm vloertegel tot een aantal tegelstroken in verschillende maten is mogelijk. In de vorm van een achterwand of decorstuk op de vloer creëert dit niet alleen een uniek uiterlijk maar vormt een mooie aanvulling op de vloertegels waardoor de samenhang in het inrichten van de ruimte wordt versterkt. Sani-bouw ontwerpt niet alleen uw tegelvloer maar maakt ook gebruik van dit soort mogelijkheden om op een kostengunstige manier een geheel eigen en unieke tegelvloer voor u te ontwerpen en in een tegelplan uit te tekenen. 

 

Belangrijk bij het verwerken van vloertegels

 

Voor het op de juiste wijze verwerken van vloertegels is kwaliteit belangrijk. Niet alleen bij de keuze voor de juiste vakman tegelzetter maar ook bij het aankopen van de tegellijm. Datzelfde geldt voor het gebruik van voegsel, niet alleen de soort van tegels is hierbij van belang maar ook de dikte van de voegen of een niet-poreus en flexibel voegmiddel of juist niet, speelt hierbij een rol. Naast een enorme ruime keuze aan merken en series van vloertegels en wandtegels vindt u al deze tegelmaterialen ook in de webshop van Sani-bouw. Zoekt u een mooie vloertegel waar u uw woonkamer, keuken, hal of badkamer en toilet mee wilt betegelen, neemt u dan vooral een kijkje in de door ons aangeboden tegelcollectie.