Douchecabines en douchebakken

inloopdouche douchedeuren hoekinstap douchecabine kwartronde hoekinstap

Inloopdouche

Douchedeur

Douchecabine

Kwartronde hoekinstap

       
douchebakken vijfhoek douchecabine douchegoten douchepanelen

Douchebakken

Vijfhoek douchecabine

Douchegoot

Douchepaneel

 

Een douchecabine of douchebak in je badkamer

Douchecabines zijn in een enorme variëteit qua stijl en soort te vinden en iedereen wil graag een douche waarin hij/zij zich lekker kan ontspannen. Daar kan Sani-bouw u bij helpen. Door ons grote aanbod in douchecabines, douchebakken en alles wat ermee te maken heeft kan u er in gerust zijn dat u een model vindt waar u in alle rust en vrede de dagelijkse stress kunt loslaten. Door het zeer ruime aanbod zijn niet alleen alle maatvoeringen beschikbaar, zowel in douchecabine alsook in douchebakken, maar is er ook voor een groot of een klein budget een passende oplossing voor u te vinden. Zo hebben we compacte en handige douchebakken in diverse breedte en lengtematen. Bij het zoeken naar de voor u geschikte douchebak is het keuzemenu boven aan de artikelpagina erg handig. Hiermee heeft u in een handomdraai de passende maat gevonden. Ook op het terrein van douchecabines is er veel te kiezen. Afhankelijk van hetgeen er is ingetekend in het badkamerontwerp, een rechthoekig model waar u lekker veel ruimte in hebt of een kwartronde cabine of een vijfhoek als dat beter past in uw badruimte. Ook zijn inloopdouches een populaire oplossing vanwege de meer vrije maatvoering of de ruimtelijkheid die er door ontstaat. De vloertegels kunnen hier naadloos doorlopen of er kan gebruik worden gemaakt van een platte douchebak of zelfs een doucheplaat.


Douchecabine, douchebak en de inloopdouche.

Waar mensen zijn, zijn douches en iedereen wil een andere uitvoering in maat en vorm of een andere stijl. Ook hierin is veel te kiezen, een moderne misschien zelfs wel minimalistische douchecabine met kleine profielen in chroom of juist een Engelse klassieker met brons of goudkleurige profielen en gezandstraald glas. Voor de inloopdouche zijn er ook varianten met LED verlichting die het glas laat oplichten en een eventuele laser gravuur die daar een soort van 3D effect aan toevoegt. Ook een cabine met een foto (of eigen ontwerp) opdruk zijn mogelijkheden voor in de doucheruimte. Ook bij Sani-bouw kunt u veel kiezen, klein of groot, douchebakken of douchecabines, U kunt per categorie zelf kijken wat u het meeste aanspreekt zodat u zeker weet dat u na het installeren en plaatsen met zekerheid kunt ontspannen in uw nieuwe douche. Hierbij kun u ook nog bijpassende douchegoten, doucheputjes en douchepanelen en meer uitzoeken om uw douchecabine of een van onze douchebakken helemaal naar uw smaak te perfectioneren. Ook op het gebied van inloopdouches hebben we een ruime keus, kijk eens in onze online badkamershowroom om inspiratie op te doen voor de nieuwe badkamer, hier vindt u diverse badkamers met inloopdouches, mogelijkheden met kleine badkamers en ook badkamervoorbeelden van ontwerpen met grotere badkamers.


Douchegoot, douchepaneel en de douchedeur.

Soms heb je geen hele douchecabine nodig, maar enkel een douchegoot of een nieuw paneel. Misschien is het veiligheidsglas in uw huidige douchedeur toch gesneuveld of wilt u het spatwater in de badkamer verminderen door het plaatsen van een badwand. Wij kunnen u garanderen dat u vindt wat u zoekt. U kunt op onze website kiezen uit veel verschillende merken en afwerkingen maar ook voor alle soorten douches. Ook sportcentra en bedrijven kunnen hier terecht voor douchepanelen en douchegoten voor de meer grootschalige doucheruimtes of -hokjes.