Zehnder radiatoren

1 tot 16 van 165

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 165

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zehnder

Warmte voor individualisten met Zehnder designradiatoren. Wie een huis of een appartement bouwt, het bestaande interieur radicaal vernieuwd of de badkamer renoveert, voldoet niet alleen aan hetgeen noodzakelijk is en waar de behoefte naar uit gaat, maar volgt vooral ook zijn eigen individuele smaak. Vanuit de noodzaak tot individuele warmte kunt u op twee manieren naar de designradiatoren van Zehnder kijken. Door de inspirerende rijkdom van vormen, kleuren en de diversiteit in afmetingen biedt de radiatorspecialist uit Duitsland maximale vrijheid in de badkamer en het gehele interieur. Daarnaast kunnen individuele verwarmingsoplossingen op maat gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de designradiator Excelsior die de schuinte van de trap volgt of de Subway en Metropolitan radiatoren die het perfecte design hebben om in een (verlichte) nis in de badkamer te plaatsen. Moderne Zehnder radiatoren combineren vorm en functie, en bieden mogelijkheden om aangepast te worden aan elke bouwkundige situatie. Passende, op maat gemaakte radiatoren die persoonlijkheid oplossingen biedt voor de individuele smaak.


Designradiatoren van Zehnder ook met klassiek design

Als ontworpen in 1930 als de eerste buisradiator, de Zehnder Charleston is vandaag de dag niet alleen een designklassieker met retrolook, maar vanwege zijn verscheidenheid aan afmetingen in hoogte, lengte en diepte ook een flexibele oplossing voor elke kamergrootte en bouwkundige situatie. Een perfecte designradiator voor in de klassieke badkamer of voor de badruimte waar een retrostijl gevraagd is. Zelfs rond gebogen of schuine uitvoeringen zijn als maatwerk leverbaar waardoor de individuele oplossingen uitzonderlijke designaccenten bieden in elke ruimte en architectuurstijl.


Radiatoren die de badkamerstijl onderstrepen

Zehnder designradiatoren zijn verkrijgbaar in vele briljante kleuren en afwerkingen. Het programma is altijd bij de tijd en biedt op elke badkamerstijl een waardevolle aanvulling. Ook de Enso of de Nobis radiator biedt vormen die de retrolook ondersteunen, maar tegelijkertijd zijn Nobis en Enso radiatoren die ook in staat zijn om de meer moderne badkamers met hun stijlvolle rondingen te accentueren, zelfs in harde en sprekende kleuraccenten. De Fina sluit goed aan bij de moderne look waarbij de Noumea en de Roda met hun vierkante verschijning eveneens het hedendaagse badkamerontwerp completeren. De Janda past, net zoals de Toga en de Universal radiatoren, beter bij de tijdloze badkamervorm. Samenvattend is de conclusie eigenlijk dat met Zehnder designradiatoren individuele warmte kan worden vormgegeven en daarmee kan, passend is bij iedere ontwerpstijl, de badkamer of het interieur perfect worden ingericht.